Fujitsu d3041-a1 ve GTX 1060 Uyumu

image002_w_450.jpg

Ekran kartını alırsam yeni sisteme geçrim dediğin gibi darboğaz yapmasını istemiyorum. Bu ekran kartını nasıldır bilginiz varmı farklı bi marka ama fiyatı çok uygun.

Elinde 1.500 lira kadar bütçe varsa, ekran kartsız sistem topla.

@MücahitG Elinde ekran kartsız sistemi besleyecek kadar güç kaynağı var, kasa var, HDD var. O halde aşağıdaki gibi bir sistem topla 1.500 lira civarına.

Elinde 1.500 lira kadar bütçe varsa, ekran kartsız sistem topla.

@MücahitG Elinde ekran kartsız sistemi besleyecek kadar güç kaynağı var, kasa var, HDD var. O halde aşağıdaki gibi bir sistem topla 1.500 lira civarına.
Z170 her anakartta k olmayan işlemciler de overclock edilir uygun bios ile 4.1-4.2 ghz de hiçbir sıkıntı çıkarmaz.

Beyler 3000 TL kadar bütcem var aslında işlemciyi bulabilsem x99 asus raider anakartın üzerine kurcam sistemi ama 2011 v3 pin işlemciler hem pahalı hemde ddr4 ram destekli çok fazla değil olanlarında fiyatlar uçuk bütçemi aşıyor.Ben birazda ileriyi düşünüyorum i5 ileriyi düşünürsek pek fazla katkısı olmaz tabi bu benim fikrim.

Beyler 3000 TL kadar bütcem var aslında işlemciyi bulabilsem x99 asus raider anakartın üzerine kurcam sistemi ama 2011 v3 pin işlemciler hem pahalı hemde ddr4 ram destekli çok fazla değil olanlarında fiyatlar uçuk bütçemi aşıyor.Ben birazda ileriyi düşünüyorum i5 ileriyi düşünürsek pek fazla katkısı olmaz tabi bu benim fikrim.
Kardeş elindeki fujitsu anakart duruyor mu ? Benim bir yakınımda var ve işlemci alacağızda senin işlemcin neydi ve performansı nasıldı ? 775 pin yazan en iyi işlemciyi alsam çalışır mı ? Suan pentium işlemcim var pentium 4 alsam çalışır mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı