Fujitsu monitörüm Pollux 3T10 sisteme uyar mı?

• Konuyu başlatan marcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 838

INNO3D GeForce GTX 1650 Twin X2 OC 4 GB GDDR5 128Bit DX12 GAMING ekran kartı özellikleri

• HDMI 1 X HDMI 2.0b
  • display çıkışı 2 X Display Port 1.4

Kalın olan tarafımı monitöre takılacak?

Evet kalın tarafı monitöre takılacak aynı özellikteki bir ürünü farklı websitelerinden bakmanızı öneririm, attığım siteden hiçbir alışveriş yapmadım güvenilir olmayabilir.

Evet o site zaten siparişleri iptal ediyormuş.
Evet kalın tarafı monitöre takılacak aynı özellikteki bir ürünü farklı websitelerinden bakmanızı öneririm, attığım siteden hiçbir alışveriş yapmadım güvenilir olmayabilir.

Fakat çok küçük değil mi diğer ucu ekran kartının neresine girecekki o yani oluyorsa sıkıntı yok ama.

Evet o site zaten siparişleri iptal ediyormuş.

Fakat çok küçük değil mi diğer ucu ekran kartının neresine girecek ki? O yani oluyorsa sıkıntı yok ama.
Monitör girişiniz VGA yani orda büyük olan,

1615751540039.png

ekran kartı çıkışınız ise DP.
1615751613921.png

Sağdaki uç VGA soldaki uç DP yani sorunsuz kullanabilirsiniz.

1615751651387.png

Bu uyarmı bana.
Uymaz hocam almayın, oradaki VGA dişi size, erkek VGA-erkek DP lazım lütfen daha dikkatli cevap verelim.
Girişlere bakarsanız siz de rahatlıkla arkadaşın attığının yanlış olduğunu anlarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı