Çözüldü Fujitsu RAID CTRL SAS Ne İşe Yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

484873

Decapat

İnternetten işlemcilere baktığım sırada filtrele kısmında markalar yazısını gördüm. Bir an için acaba AMD ve Intel dışında işlemci üreten bir firma var mıdır diye merak ettim. Markalara baktığım sırada Intel ve AMD'nin dışında Fujitsu seçeneğini gördüm, ürüne baktığımda ise karşımda bildiğimiz işlemcileri andırmayan bir şey gördüm. İnternetten araştırmama rağmen ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım. Sırf meraktan soruyorum bu şey sıradan bilgisayarlarda kullanabileceğimiz bir işlemci mi, yoksa bunlardan ayrı bir tür işlemci mi? Yoksa işlemci değil mi? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Disk dizisi denetleyicisi, fiziksel disk sürücülerini yöneten ve bunları bilgisayara mantıksal birimler olarak sunan bir aygıttır. Neredeyse her zaman donanım RAID'i uygular, bu nedenle bazen RAID denetleyicisi olarak adlandırılır. Ayrıca genellikle ek disk önbelleği sağlar.

Disk dizisi denetleyicisi, fiziksel disk sürücülerini yöneten ve bunları bilgisayara mantıksal birimler olarak sunan bir aygıttır. Neredeyse her zaman donanım RAID'i uygular, bu nedenle bazen RAID denetleyicisi olarak adlandırılır. Ayrıca genellikle ek disk önbelleği sağlar.

Çözüm

Teşekkürler hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı