Fujitsu Siemens D2331 anakarta GT 730 takılırsa Valorant oynanabilir mi?

2. nesil i3 ve HD 5450 1 GB ile 1024x768 ve Low ayarlarda ortalama 40-60 FPS alıyorum, fakat ekran kartından dolayı bazı haritalarda 20-25 FPS'lere kadar düşüyor, size tavsiyem o anakarta yatırım yapmak yerine en azından 1155 pin bir anakarta geçip i5 3470 ayarında bir işlemci almanızdır.

Sanmıyorum hocam sonuçta 15 senelik işlemci. Ekran kartı şuan elinizdemi yoksa alıcakmısınız?
Alacağım ama dediğim gibi anakartı değiştirmemin imkanı yok.

2. nesil i3 ve HD 5450 1 GB ile 1024x768 ve Low ayarlarda ortalama 40-60 FPS alıyorum, fakat ekran kartından dolayı bazı haritalarda 20-25 FPS'lere kadar düşüyor, size tavsiyem o anakarta yatırım yapmak yerine en azından 1155 pin bir anakarta geçip i5 3470 ayarında bir işlemci almanızdır.
Teşekkür ederim hocam ama dediğim gibi anakartı değiştirmemin imkanı yok.

Neden imkanı yok? tam bütçeniz nedir bence sadece valo oynayacaksanız ucuza bir APU sistem toplanabilir.
Alamam hocam yoksa topların APU ya gerek bile yok .

Neden imkanı yok? tam bütçeniz nedir bence sadece valo oynayacaksanız ucuza bir APU sistem toplanabilir.
Peki hocam bu sistemle 4 gb ram ile ne oynarım ?

Lol felan tahmini kaç fps alırım ?

Hocam sizin için işlemciyi değiştirmeniz en mantıklısı Valorant işlemciye bakan bir oyun olduğu için o işlemci ile 30 FPS falan alırsınız eski bir işlemci olduğu için anakartıda değiştirmeniz gerekebilir anakarta uyumlu bir işlemci almanız lazim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı