Full HD 144 HZ IPS Panel mi yoksa 4K 60 HZ mi?

120 ile 240 diyorsun şimdi de, hakaret etsem moderatörler ban atıcak susuyorum gir videoları izle, daha da yazma kendimi zor tutuyorum sinirli biri olduğum için ,kötü şeyler yazmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

.

.
Okuduğunu anlamaktan aciz misin arkadaşım. 4K ekran alırsan onu 1080P@120 HZ de de kullanabilirsin diyorum. Hayatında 4K ekran görmediğin için anlaman biraz sorun oldu
4k monitör almanın ne manası kalıcak ?

İşte bu yüzden kullanmayan bilemez diyorum. Sana hiç tatmadığın bir yiyeceğin izahını yapamam. Sen kağıt üstünde konuşursun anca ama bilemezsin ki senle neyi tartışayım ki?
Verdiğin örneklerden sonra çocuk kitle demen ile kendini ayrı küçük düşürüyorsun.
Tabiki de 1080P monitörler üretilecek, insanların parası buna yetiyor. Ama sen kendini haklı göstermek için saçma sapan bir örnek verdin.
Neye göre mi ölü? Şuan 19,22,23,25 inc lerin hepsi neden ölü ise 720P ölü ise aynı sebepten.
Bak sana güzel bir örnek vereyim belki anlarsın kibrini bir kenara atarsan.
720P 30 FPS gayet akıcıdır. Gününüzün 1080P 144'üdür zamanında. Ama şuan 720P' nin yüzüne bakmazsın. Onun yerine 60 FPS 1080P kullanırsın.
Bu da aynı 4K kullandıktan sonra 1080P' nin yüzüne bakmazsın isterse 240HZ olsun ki abicim ben 144HZ monitör kullanıyorum zaten.

Gönül isterki 4k en az 144 Hz ama Willy Wonka haklı öyle bir ekran kartı yok.ve fps çok önemli.lütfen boş tartışma ile konu amacından sapmasın. Şimdi lütfen şunun sebebi ne olabilir. Buna cevap verir aydınlatırsanız sevinirim 4k Ips panelde call of duty modern warfare hem hikaye hem multiplayer de full HD Ips panel de aynı ayarlarda renkler daha az canlı görünmüş olabilir? Bu arada call of duty modern warfare oynuyorsanız ayarlarda full HD panelde dahi 4k çözünürlük ayarlanıyor ve öyle oynuyorum. Ama nvidea renk canlılık ayarı yapmam gerekiyor bu bana acaba 4k da renkler daha mı canlı oluyor düşündürmüştü

Halen diyor ki 4K monitor almanın ne manası kalacak. Herkes senin gibi PUBG oynamak için 20K üzeri para harcamıyor. Adam RDR2 4K HDR oynamak isteyebilir Metro Exodus 4K HDR oynamak isteyebilir.
HZ ile uyuttular bir nesli. Zannedersin ki hepsi lisanslı e-spor oyuncusu

Neyse daha fazla polemiğe girmeyeceğim. Bu saatten sonra FHD ekranlara tonlarca para verecek olanların kendi bilecekleri şey

Öbür arkadaşla sırf zevkine tartışıyorumda sen hakikaten tartışmaya değmezsin, iyi forumlar.

Yukarıda da örnek verdim sana da yazayım. Bundan çok değil daha 5 yıl önce 720P 30 FPS günümüzün 1080P 144HZ' si gibiydi. 720P 30 FPS gayet akıcıdır. Ama insanlar 1080P 60HZ kullanmaya başladı, sonra 144HZ' ler çıktı. Çünkü 1080P gören bir daha 720P' ye bakmaz. Şuan da 4K kullanan 1080P' nin yüzüne bakmaz.
Gününüz için 2K 144 idealdir, ilerisi için 4K,varsa para 4K 144HZ en iyisi.
Öbür arkadaşla sırf zevkine tartışıyorumda sen hakikaten tartışmaya değmezsin, iyi forumlar.
E zoruna gittiyse.

Senin yazdığın gibi ikisinden birini seçmek zorunda kullanıcı, 1080P'de 144 Hz ile akıcı oynamakmı yoksa 4K 60 FPS ile daha kaliteli mi oynamakmı, benim kendi zevkime göre ona önerdiğim 144Hz 1080P oynaması ama sen öneride bulunmayıp 1080P bu devirde alınmaz diyorsun, aradaki farkı anladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…