Full Modüler Güç Kaynağı için Sleeve Kablo Önerisi

Zelaroth

Kilopat
Arkadaşlar yeni almış olduğum Full Modüler güç kaynağım için tercihen kırmızı ve siyah renkleri bünyesinde barındırabilecek ve normal olanlarla değiştirebileceğim bir sleeve kablo seti almak niyetindeyim. Nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden sağ olun.

Facebook üzerinden Haco Turaç diye biri bu tür sleeve kabloları yapıyor, gayet güvenilir. Eğer internetten kendin almak istersen uygun fiyata Phanteks'in sleeve kablo setini alabilirsin. Kendim kullanıyorum ve cidden memnunum ama bana içinden tarak çıkmadı.

Facebook üzerinden Haco Turaç diye biri bu tür sleeve kabloları yapıyor, gayet güvenilir. Eğer internetten kendin almak istersen uygun fiyata Phanteks'in sleeve kablo setini alabilirsin. Kendim kullanıyorum ve cidden memnunum ama bana içinden tarak çıkmadı.
Çok teşekkür ederim, o taraklar harici olarakta satılıyor sanırım çok masraflı değillerdi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı