Full RGB 2K-4K monitör önerisi

Craysiswanted

Kilopat
Daha fazla  
Selam herkese,

3080 Ti ekran kartım var. 3D çalışmalarında kullanacağım, arada yüksek grafikli oyunlar da oynayacağım bir monitör arıyorum. Bir süredir araştırıyorum fakat tam bir monitör bulamadım.

Öncelikli isteğim 27"ten küçük olmaması ve tam RGB desteği olması, grafik işi yaptığım için bu önemli benim için.
Çözünürlüğü 2K'den düşük olmaması ve Hz değeri yüksek olursa benim için daha iyi olur. Başka bir bilgisayarda 144 Hz test etmiştim ve çok beğendim.

Fiyat aralığım 12K civarı fakat çok önerilen bir monitör olursa esnetebilirim, yıllardır böyle bir şey almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ikisi Grafik Tasarım açısından iyi duruyor.

2K ve 165 Hz'dir. Boyutu 31,5 inçtir.
Öneriniz için teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla VA panel lerin siyah oranı fena olmuyormuş fakat Çizim ve grafik işleri için IPS gibi paneller bakıyorum.

Grafik ile uğraşan biri VA panel nasıl kullansın hocam?
Öneriniz varsa sevinirim

Şu ikisi Grafik Tasarım açısından iyi duruyor.

Teşekkürler, gerçekten fena durmuyorlar, listeme ekliyorum

2k olarak bunu önermişlerdi Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms HDMI FreeSync Nano IPS QHD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla VA panel lerin siyah oranı fena olmuyormuş fakat Çizim ve grafik işleri için IPS gibi paneller bakıyorum.

Öneriniz varsa sevinirim

Teşekkürler, gerçekten fena durmuyorlar, listeme ekliyorum

2k olarak bunu önermişlerdi Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms HDMI FreeSync Nano IPS QHD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Bütçenizi çok yükseltmeye niyetiniz yoksa bu 2K'da gayet iyi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı