Hocam ne takıldınız renklere
ben masterkeys Lite l kullanıyordum ve yazılımı yoktu. Ara renkleri FN kombinasyonları ile elde edebiliyordum.
Cooler Master ile Rampage'yi yan yana koyarak bile hata yapıyorsunuz...
Bu videonun 6:35'ten sonrasını izleyin.
@florecz3 önyargıyla alakası yok. Dandik bir markaya dandik derim, o kadar. Çok büyük çoğunlukla Çin'den gelen ürünlere etiket basıp satıyorlar.
@florecz3 RGB'den bahsettiniz değil mi? Bu zamana kadar RGB diye kandırıldığınızı söylesem ne düşünürdünüz? Işık ekleyip süsleyip satıyorlar demek istediğimi sanırdınız değil mi? Hayır ondan bahsetmiyorum. Rampage, Gamepower, JD gibi markaların %99'u aynı yöntemi kullanıp insanları kazıklıyorlar. Klavyeleri fark ettiyseniz RGB. Ama hiç bir yerde 16.8M yazmaz. Çünkü 16.8M falan desteklemiyor. Onların bahsettiği RGB Red (Kırmızı), Green (Yeşil) ve Blue (Mavi)'den ibaret. Fark ettiyseniz RGB dalga efekti falan pahalı klavyelere benzemez, renkler falan tuhaftır. Genelde mor, mavi, pembe, turkuaz, sarı gibi ara renkler neredeyse hiç gözükmez yani arada kaynar. Şunu demeye çalışıyorum :
(Dakika 4.47)
Bir de buna bakın :
(Dakika 3.24)
Aradaki renk farkını görüyorsunuz değil mi? Bu kameradan falan değil. Cooler Master'daki RGB 16.8M olan RGB iken O değerli Ramapge'lerinizdeki falan R G B oluyor. Yani RGB diye kandırılıyorsunuz. Böyle güzel efektlere ve renklere sahip değilsiniz.
Bilginiz yukarıdaki cümlenizden klavyeler hakkında ne kadar bilgisiz olduğunuz belli oluyor. Aynı switchleri mi kullanıyor? Güldürmeyin beni. Outemu olan CK350'den bahsettiğinizi biliyorum. Ancak Outemu switchler öyle Cherry'ler gibi değil. Firmanın isteiğine bağlı kalitede üretilebiliyorlar. Yani en dandik Outemu ile kaliteli Outemu arasında fark var. Dandik olanla kaliteli olan arasındaki hissiyat ve yay sesini biliyor musunuz? Öyle Outemu diye güvenmeyeceksiniz yani. İkinci olarak Cooler Master gibi markalar kalite kontrol testinden geçiriyorlar Rampage'nin aksine. Benim kullandığım Redragon K553'ün Outemu switchleri sizin bahsettiğiniz Rampage'ninkilere göre çok daha kalitelidir. Ya da Cooler Master'ın...
Yazılımdan bahsediyorsunuz ama Rampage'lerde kullanılan yazılım ile Gamepower, JD, Trust gibi markalarda kullanılan yazılımın arka plan resmi dışında birebir aynı olduğunu bilirdiniz. Tamamen hem de. Yine bilginiz olsaydı bilirdiniz ki o yazılım ışıklandırma konusunda klavye tuşlarından yapabileceğiniz birebir aynısını sunuyor. Tek ekstrası makro. Ancak marka klavyeler yazılımında ne kadar özellik sunuyor haberiniz var mı? Hiç baktınız mı?
Şu yukarıdaki söylediklerimi çürütemeyecekseniz cevap bile yazmayın lütfen. Eğer amaçsızca kendinizi savunursanız kaale bile almam. Ancak yukarıda söylediklerime karşı öneri sunup çürütebilirseniz, seve seve dinler ve oturup güzelce fikir paylaşımı/tartışması yaparım.
Çocuk bile böyle cümle kurmazdı sanırımgayet de güzel klavyeler yapıyorlar ama şu konuda hak veriyorum kalitesiz.
Dediğin RGB olayı da Rampage'de var zaten 16, 8 milyon renk.
Bu saydığım markalar birebir aynı yazılımı kullanıyorlar diyorum. Nedenini anlamadınız galiba? Ayrıca söylediğim gibi yazılımları makro dışında ekstra hiçbir şey katmıyor diyorum. Yine sadece klavyede yüklü olanları kullanabilirsiniz. Tuşla yapabilidğiniz her şeyin aynısı yazılımda var. Ekstra herhangi bir özellik katmıyor. Yazılım bile denmez ona.Yazılımdan bahsediyorsunuz ama Rampage'lerde kullanılan yazılım ile Gamepower, JD, Trust gibi markalarda kullanılan yazılımın arka plan resmi dışında birebir aynı olduğunu bilirdiniz. Tamamen hem de. Yine bilginiz olsaydı bilirdiniz ki o yazılım ışıklandırma konusunda klavye tuşlarından yapabileceğiniz birebir aynısını sunuyor. Tek ekstrası makro. Ancak marka klavyeler yazılımında ne kadar özellik sunuyor haberiniz var mı? Hiç baktınız mı?
@florecz3 RGB'den bahsettiniz değil mi? bu zamana kadar RGB diye kandırıldığınızı söylesem ne düşünürdünüz? Işık ekleyip süsleyip satıyorlar demek istediğimi sanırdınız değil mi? Hayır ondan bahsetmiyorum. Rampage, Gamepower, JD gibi markaların %99'u aynı yöntemi kullanıp insanları kazıklıyorlar. Klavyeleri fark ettiyseniz RGB. Ama hiçbir yerde 16.8m yazmaz. Çünkü 16.8m falan desteklemiyor. Onların bahsettiği RGB Red (kırmızı), Green (yeşil) ve Blue (mavi)'den ibaret. Fark ettiyseniz RGB dalga efekti falan pahalı klavyelere benzemez, renkler falan tuhaftır. Genelde mor, mavi, pembe, turkuaz, sarı gibi ara renkler neredeyse hiç gözükmez yani arada kaynar. Şunu demeye çalışıyorum:
(dakika 4.47)
Bir de buna bakın:
(dakika 3.24)
Aradaki renk farkını görüyorsunuz değil mi? Bu kameradan falan değil. Cooler Master'daki RGB 16.8m olan RGB iken o değerli ramapge'lerinizdeki falan r g b oluyor. Yani RGB diye kandırılıyorsunuz. Böyle güzel efektlere ve renklere sahip değilsiniz.
Bilginiz yukarıdaki cümlenizden klavyeler hakkında ne kadar bilgisiz olduğunuz belli oluyor. Aynı Switch'leri mi kullanıyor? Güldürmeyin beni. outemu olan CK350'den bahsettiğinizi biliyorum. Ancak outemu Switch'ler öyle Cherry'ler gibi değil. Firmanın isteiğine bağlı kalitede üretilebiliyorlar. Yani en dandik outemu ile kaliteli outemu arasında fark var. Dandik olanla kaliteli olan arasındaki hissiyat ve yay sesini biliyor musunuz? Öyle outemu diye güvenmeyeceksiniz yani. İkinci olarak Cooler Master gibi markalar kalite kontrol testinden geçiriyorlar Rampage'nin aksine. Benim kullandığım redragon K553'ün outemu Switch'leri sizin bahsettiğiniz Rampage'ninkilere göre çok daha kalitelidir. Ya da Cooler Master'ın...
yazılımdan bahsediyorsunuz ama Rampage'lerde kullanılan yazılım ile Gamepower, jd, Trust gibi markalarda kullanılan yazılımın arka plan resmi dışında birebir aynı olduğunu bilirdiniz. Tamamen hem de. Yine bilginiz olsaydı bilirdiniz ki o yazılım ışıklandırma konusunda klavye tuşlarından yapabileceğiniz birebir aynısını sunuyor. Tek ekstrası makro. Ancak marka klavyeler yazılımında ne kadar özellik sunuyor haberiniz var mı? Hiç baktınız mı?
Şu yukarıdaki söylediklerimi çürütemeyecekseniz cevap bile yazmayın lütfen. Eğer amaçsızca kendinizi savunursanız kaale bile almam. Ancak yukarıda söylediklerime karşı öneri sunup çürütebilirseniz, seve seve dinler ve oturup güzelce fikir paylaşımı/tartışması yaparım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.