@florecz3 woaw, tebrikler. Bu kadar cahilce bir mesaj yazamayacağınızı düşünüyordum açıkcası.
yani sizin bilmediğiniz marka kötü oluyor öyle mi? ya da Türkiye'de stoğu az olan markalar kötü mü oluyor? yukarıdaki mesajınıza bakarak Gloriorus ekipmanlardan da uzak durun siz. Nasıl olsa Türkiye'de pek bilinmiyor, stok da yok. O zaman kesin kötüdür
sabah sabah gülesim bile yoktu yahu. Koltuktan düşürüyordunuz beni. Ama YouTube'deki malum kanal "yurt dışından gelen yeni klavye!" Diye saçma sapan bir inceleme videosu atıp tanıtsaydı eminim üzerine atlardınız.
Ayrıca stoğu da var ve farklı modelleri de bulunuyor. QP redragon ürünleri piyasaya göre uygun fiyata satıyor. Görünüşünü beğenmediniz diye nasıl markayı kötülüyorsunuz anlamış değilim
farklı modelleri yok sanki. Buyurunuz stoklar ve redragon klavyeler:
Razer, Corsair, Steelseries, Asus mekanik oyuncu klavyeleri uygun fiyatlarla, hızlı ve güvenli teslimat imkanıyla QP'de.
bir de 2 sayfadır tartışıyoruz ama anlmadığım tek bir şey var. mümkünse bu sorumu bir cevaplayın yahu. Marka klavyeye 2-3 katı para veremem deyip duruyorsunuz. Warlock'dan bahsederken "250 TL'ye mekanik klavye olmaz zaten." Dediniz. Yani bu mekanik klavyeye en az 300-350 TL verdiğiniz anlamına gelir. Bunun 2-3 katı 600-900 TL ediyor. Ama CK350 indirimlerde 400 TL'ye düşüyor. O övdüğünüz Rampage'den 50-100 TL pahalı arda arkası. Sabahtan beri "2-3 kat para vermem" deyip duruyorsunuz.
ayrıca evet CK350 sorunsuz bir şekilde 2-3 sene çok rahat gider. bizzat "kendi" ve kullanan kullanıcıların deneyimlerine bakarak söyleyebilirim. Daha önce o fiyattaki Corsair K55, Cooler Master MK110, HyperX alloy Core RGB ve Cooler Master CK350'yi kullandım. İçlerinden bir tek MK110'u çok uzun süre kullanabilme fırsatı buldum. Mekanik bile olmamasına rağmen (mem-chanical Switch'leri vardı) 2.5 sene "en ufak bir sorun dahi" çıkarmadı. Ne Switch'lerinde bir sorun, ne de Keycaps'leri bir sorun oluştu. Yazdığım kalan klavyeleri de kısa bir süre kullanma fırsatım oldu ve onların da hiçbirinde en ufak sorun yaşamadım.
Ama ne hikmetse güya 50M ömürlü Switch'lere sahip mekanik Gamepower ve Rampage'lerin 6 ay sonra PCB'leri ölüyor. Pardon siz PCB bilmiyordunuz
olay sadece Switch'lerde sanıyordunuz değil mi?
sorun değil PCB'den bahsetmeme bile gerek yok çünkü 6 ay içinde Switch'leri bozulan bir sürü bu marka klavyeler de gördük. Bunu kendi çevremde de gördüm Technopat'ta da gördüm. Sanki sadece Warlock'a özel bir şey miş gibi konuşuyorsunuz.
bir de beni gıcık eden şey benim öne sürdüğüm fikirleri çürütmek yerine kafanıza göre bir mesaj yazıyorsunuz. Ben burada bir şeyler öne sürüp kanıtlamaya uğraşıyorum siz ise bildiğiniz bir şey olmadığından dolayı varsayımlar üzerinden saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz. Yok gözünü kapamışlar, yok öneremiyoruz bilmem ne... Madem beni susturmak istiyorsun, madem yazdığını kanıtlamak istiyorsun o zaman benim yazdığım mesajları çürütsene arkadaşım. Teknik bilgini kullan sustur. Yapamıyorsan da sen sus. Bilmediğini kabul etmek bu kadar zor bir şey değil.