Full RGB membran klavye var mı?

BlackNomx

Hectopat
Başlıktaki gibi bir klavye arıyorum. Ucuz mekanik klavyelerin 1 ayda tuşları bozulabiliyormuş. Bildiğiniz Full RGB kaliteli klavye var ise önerinizi bekliyorum.

Bütçe?

Full RGB derken? Bu tercih mantıklı olacaktır tebrik ederim. MK110 6 bölmeli RGB aydınlatmaya sahip. Kendisinin eski modelini incelemiştim. %90 oranında aynı klavyeler. Öncelikli önerim bu olacaktır.

K55 önermem çünkü 3 bölmeli aydınlatmaya sahip. Hissiyatının da iyi olmadığı herkesçe söylenir. Logitech G213 var alternatif olarak. Onun RGB'si daha iyi ancak hissiyatı çok daha kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlıktaki gibi bir klavye arıyorum. Ucuz mekanik klavyelerin 1 ayda tuşları bozulabiliyormuş. Bildiğiniz Full RGB kaliteli klavye var ise önerinizi bekliyorum.

370 TL bütçem var. MK110 veya HyperX alloy düşünüyorum.

Full RGB derken? Bu tercih mantıklı olacaktır tebrik ederim. MK110 6 bölmeli RGB aydınlatmaya sahip. Kendisinin eski modelini incelemiştim. %90 oranında aynı klavyeler. Öncelikli önerim bu olacaktır.

K55 önermem çünkü 3 bölmeli aydınlatmaya sahip. Hissiyatının da iyi olmadığı herkesçe söylenir. Logitech G213 var alternatif olarak. Onun RGB'si daha iyi ancak hissiyatı çok daha kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kaliteli bir klavye alıp birkaç yıl daha devam etmek istiyorum. Mekanik bakıyordum fakat 1 ayda "W" tuşu bozuluyor gibi ifadelerle karşılaştım o yüzden ondan vazgeçtim. Gerçekten her sene klavye değiştirmekten sıkıldım artık MK110 istediğim özelliği karşılar mı? Bütçem yetmiyorken Rampage Alpor Pro modeline bakıyordum o klavye de bir iki sene gider mi sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı