boraygulpinar Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Dostlar selam, aslında sorum gayet basit. .NET ve React ile bir proje geliştirdim ve bunu insanlarında kullanabileceği şekilde canlıya taşımak istiyorum. Bunun için hangi platformları kullanabilirim, nasıl yapabilirim ?
Dostlar selam, aslında sorum gayet basit. .NET ve React ile bir proje geliştirdim ve bunu insanlarında kullanabileceği şekilde canlıya taşımak istiyorum. Bunun için hangi platformları kullanabilirim, nasıl yapabilirim ?
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 3 Eylül 2025 #2 Azure ile alabilmen mümkün. Eğer öğrenciysen 100 dolarlık ücretsiz krediyle uzun vadeli de kullanabilirsin. Burada rehber niteliğinde bir video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapmak istemezsen projeyi konteynerize hale getirip Docker Compose olarak da canlıya alabilmen mümkün. Araştırabilirsin. Artı 0 Eksi
Azure ile alabilmen mümkün. Eğer öğrenciysen 100 dolarlık ücretsiz krediyle uzun vadeli de kullanabilirsin. Burada rehber niteliğinde bir video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapmak istemezsen projeyi konteynerize hale getirip Docker Compose olarak da canlıya alabilmen mümkün. Araştırabilirsin.
KS KS boraygulpinar Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Keyubu üzerinden bir VPS kiraladım fakat ondan sonra ne yapacağımı, nasıl uygulamamı publishleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Artı 0 Eksi
Keyubu üzerinden bir VPS kiraladım fakat ondan sonra ne yapacağımı, nasıl uygulamamı publishleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?