Seasonic
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Developer
Herkese merhaba, emektar sistemimi artık emekli etmenin vakti geldi. Yakın bir zamanda güncel sistemimde iyileştirmeler yapacağım. Bundan dolayı Full Tower, hava akışını en iyi şekilde ayarlayabileceğim bir kasa arayışı içerisindeyim. Aklımda Lian Li'nin Full Tower kasaları var fakat yan taraftan ve alttan hava akışı sağlanması düz önden hava akışı sağlanmasından kötü olabilir gibi endişelerim var. Fikirlerinizi belirtirseniz mutlu olurum.
Güncel sistem:
Şu an kullandığım Aerocool kasa gerçekten eskidi ve yamulmaya başladı, ön tarafı şehit düştü. O yüzden çok üst seviye, Full Tower bir kasaya ihtiyacım var. Şu an kullandığım sistemi o kasaya monte edeceğim. Şu an için işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü AMD tarafına geçmek istemiyorum. Intel tarafındaysa işler beklediğim gibi gitmedi.
Öncelikle kasanın Full Tower olmasını istiyorum. Kasayı masanın üstünde değil, sağ alt tarafında kullanacağım.
Bu arada PSU'mun boyutları: 210 mm (l) X 150 mm (W) X 86 mm (h)
Ksanın ön tarafında Type-C girişi istiyorum. Ek olarak kasanın yan kapağının kolay açılmasını istiyorum. 4 tane vida çıkartmaktan vb bıktım.
Şu an amacım sistemi yeni kasaya taşımak, eski kasayı aslında kullanmaya devam edebilirim ama kasanın ön fanlarından 2'si artık gitti. Fanları değiştirmek yerine yeni sistem için komple kasayı üst segmente taşımak istiyorum.
Bu yüzden önerilerinize açığım. Ek olarak 360mm ya da 420mm iyi bir sıvı soğutma da önerebilirsiniz.
Fiyat sıkıntım yoktur, şimdiden teşekkürler.
Güncel sistem:
- Intel i5 11400.
- MSI MAG B560 Tomahawk Wi-Fi
- MSI RTX 4080 Super Suprim X
- G.Skill trient Z RGB 4x8 3200MHz DDR4.
- Crucial 3D NAND 2TB M.2 SSD.
- Seasonic Prime px 1600W 80+ Platinum ATX 3.0 PSU.
- Aerocool quartz Pro USB 3.0 RGB kasa.
- Cooler Master'in 240mm sıvı soğutması var tam modelini unuttum.
- 3440x1440 Samsung G8 OLED monitor 175 Hz.
Şu an kullandığım Aerocool kasa gerçekten eskidi ve yamulmaya başladı, ön tarafı şehit düştü. O yüzden çok üst seviye, Full Tower bir kasaya ihtiyacım var. Şu an kullandığım sistemi o kasaya monte edeceğim. Şu an için işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü AMD tarafına geçmek istemiyorum. Intel tarafındaysa işler beklediğim gibi gitmedi.
Öncelikle kasanın Full Tower olmasını istiyorum. Kasayı masanın üstünde değil, sağ alt tarafında kullanacağım.
Bu arada PSU'mun boyutları: 210 mm (l) X 150 mm (W) X 86 mm (h)
Ksanın ön tarafında Type-C girişi istiyorum. Ek olarak kasanın yan kapağının kolay açılmasını istiyorum. 4 tane vida çıkartmaktan vb bıktım.
Şu an amacım sistemi yeni kasaya taşımak, eski kasayı aslında kullanmaya devam edebilirim ama kasanın ön fanlarından 2'si artık gitti. Fanları değiştirmek yerine yeni sistem için komple kasayı üst segmente taşımak istiyorum.
Bu yüzden önerilerinize açığım. Ek olarak 360mm ya da 420mm iyi bir sıvı soğutma da önerebilirsiniz.
Fiyat sıkıntım yoktur, şimdiden teşekkürler.