Çözüldü Fullprogramlarindir.com güvenilir midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Korsan içeriğe destek verilmiyor diye biliyorum ancak siteyi bilmiyorum ama o oyun kendi başına çok sorunlu bir oyun korsanı ne kadar sorunlu olur bilemedim. Steam fiyatı 20 TL civarında olmalı orijinal almanızı tavsiye ederim.
Saglamindir güvenli diyen arkadaşları anlamıyorum adamların sitesinde tek reklam bile yok düz link veriyorlar kısaltma bile kullanmıyorlar bu adamlar neden hayrına domain parası falan veriyor ki?
Hocam 14 yaşında bordo korsancıyım. 8 yaşımdan beri anti virüs programı olmadan bu yaşıma kadar virüs yemeden korsan indirdim saglamindir 'den.
 
Hocam 14 yaşında bordo korsancıyım. 8 yaşımdan beri anti virüs programı olmadan bu yaşıma kadar virüs yemeden korsan indirdim.
Zaten TR'de belli başlı güvenilir site var sizin dediğiniz gibi bir o var bir de konu adındaki site var 2 3 tane daha var oralar sıkıntısız oluyor.
 
Dünya 'nın en yürekli korsanı. Türk oyunlarının korsanını çıkarmayan adam gibi adam Toprak KOÇ.
toprak-koc-tutuklandi-mi-android-oyun-club-sahibinden-cikan-haberlere-yalanlama-geldi.jpg
 
Malum warez paylaşımı konusunda bence ülkede en iyi işler çıkaranlardan. Başta malum site olmak üzere oneindir ve warezturkey gibi siteler de iyi iş çıkarıyor. Ancak bu tür sitelerin kendisi güvenli olsa da içindeki programla gelen ya da birlikte gelen crack vs. gibi eklentiler bilgisayara zarar verebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce 1 dosya indirdim fullprogramindir'den hem Windows Defender hem Chrome tarayıcı aynı anda virüs uyarısı verdi. Windows, bunun trojan olduğunu söylüyor, bence güvenilmez bir site.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı