FullProgramlarindir.net sitesi güvenli mi?

İçinde trojan olduğu için.

Hocam sana Windows Defender'i şöyle anlatayım:

images.jpg

Merhaba kardeşim bilgisayarda 2-3 tane oyun indirmiş. Siteye baktığımda fullprogramlarindir.net ve oyunindirvip sitesinden indirdiğini gördüm. Bu sitede virüs bulaşma ihtimali var mıdır?

İkisinin de güvenilir olduğunu düşünüyorum. İkisi de aynı linki kullanıyor çoğu zaman. Yani fark etmiyor hangisinden indireceğiniz.

Merhaba kardeşim bilgisayarda 2-3 tane oyun indirmiş. Siteye baktığımda fullprogramlarindir.net ve oyunindirvip sitesinden indirdiğini gördüm. Bu sitede virüs bulaşma ihtimali var mıdır?

Fullprogramindir ile alakalı çok güzel bir video yapmıştı arkadaş kaldırıldı virüs hocam diğer site hakkında bilgim yok.

Şimdi hocam oyunindir.vip ile fullprogramlarindir.net aynı oyunları paylaşıyorlar. Yani güvenilir olup olmadığını bilemeyiz. Bazen bir crackli oyun indirirsin kurarsın virüs çıkar. Diğer oyunları kurarsın virüs çıkmaz. Yani bu adamların paylaştığı oyuna bağlı siteye bağlı değildir. O yüzden herhangi bir Türk sitesinden indirirsen senin için daha temiz ve daha güvenilir olur. Yabancı sitelerden indirmeni önermem ama benim tek güvendiğim yabancı site FitGirl sitesidir.

Ve şunu da eklemeyi unutmuşum. İndirdiğin bir oyunu tarattığında bir virüs çıkarsa direkt silme. Eğer sevdiğin bir oyun ise ve virüs çıktı diye silersen o oyunu oynayamazsın. Açarsın konuyu virüslü müdür diye yardım ederiz. False-positive diye bir durum var. Garanti olsun diye bir şey indirirsen anti-virüs de bulundur yanında. Korunmasız bir şey indirirsen rahat rahat virüs yayılır.

Şimdi hocam ile fullprogramlarindir.net aynı oyunları paylaşıyorlar. Yani güvenilir olup olmadığını bilemeyiz. Bazen bir crackli oyun indirirsin kurarsın virüs çıkar. Diğer oyunları kurarsın virüs çıkmaz. Yani bu adamların paylaştığı oyuna bağlı siteye bağlı değildir. O yüzden herhangi bir Türk sitesinden indirirsen senin için daha temiz ve daha güvenilir olur. Yabancı sitelerden indirmeni önermem ama benim tek güvendiğim yabancı site FitGirl sitesidir.

Ve şunu da eklemeyi unutmuşum. İndirdiğin bir oyunu tarattığında bir virüs çıkarsa direkt silme. Eğer sevdiğin bir oyun ise ve virüs çıktı diye silersen o oyunu oynayamazsın. Açarsın konuyu virüslü müdür diye yardım ederiz. False-positive diye bir durum var. Garanti olsun diye bir şey indirirsen Anti-Virüs de bulundur yanında. Korunmasız bir şey indirirsen rahat rahat virüs yayılır.

Hocam FitGirl sitesinde Torrent olmayan oyunlar var mıdır? Torrent zamanında çok eziyet çektirmişti bunun yüzünden Windows 8'den 10'a geçmişliğim var.

Eğer doğru crack linklerine tıkladıysa, sorun yok. Ve Windows Defender virüs olarak algıladıysa, korkmana gerek yok. Defender utanmasa beni bile virüs olarak algılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı