Fullprogramlarindir sitesinden dosya indirdim virüs bulaşmış mıdır?

Denizz513

Centipat
Daha fazla  
Bugün fulprogramlarindir sitesinden Photoshop indirdim ancak belki sıkıntı çıkar diye Windows ayarlardan program kaldırmadan yüklenen uygulamaları sildim ondan sonra Kaspersky ile bilgisayarı tarattım temiz çıktı gorev yoneticisindede tüm her şey Microsoft lisansında bence bir şey yok ancak yine de size de danışayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yıllarca kullandığım bir siteydi. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Uygulamayı kurarken sanırım setup kısmında, şu uygulamayı da kurayım mı gibi şeyler soruyordu o tikleri kaldırarak kurarsanız sadece programı kurarsınız. Başka uygulama kurmadan. Ayrıca benim de eskiden kullandığım bir siteydi hiç sorunum olmadı.

Hocam öyle bir şeyde sormadı diye hatırlıyorum.

Ben de kullanıyorum. Hiçbir şey olmadı.

Teşekkürler hocam ancak klasörun içinde .URL uzantılı dosyalar onlar nedir biliyor musunuz?

Rahat olun bende kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Ben de oradan birçok kez ISO dosyası ve çeşitli programlar indirdim. Sadece 1 ISO dosyasında virus buldum ve editli windows yapan kişiye ulaştım.

Kendisi de oluşturduğu linklerin haricinde 2 tane daha upload linki gördü ve kendisinin yüklemediğini söyledi.

Onun haricinde bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…