Fullprogramlarindir sitesinden dosya indirdim virüs bulaşmış mıdır?

Denizz513

Centipat
Daha fazla  
Bugün fulprogramlarindir sitesinden Photoshop indirdim ancak belki sıkıntı çıkar diye Windows ayarlardan program kaldırmadan yüklenen uygulamaları sildim ondan sonra Kaspersky ile bilgisayarı tarattım temiz çıktı gorev yoneticisindede tüm her şey Microsoft lisansında bence bir şey yok ancak yine de size de danışayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam peki şuan format atmama gerek varmıdır

Dosyayı VirusTotal sitesinden taratabilirsin.
dosya büyük olduğu için Kabul Etmiyor Ancak Karspersky İle Tarattım Dosyayı Temiz Buldu

hocam siz reklam indirmissiniz ben doğru dosyayı indirdiğimden eminim yani karasız kaldım şuan

hocam peki şuan format atmama gerek varmıdır
Bankacılık, e-devlet vb. gibi siteleri kullanmıyorsan, bilgisayarda virüs programın aktif olsun. Ayrıca bir de Kasperksy kullanıyorsan ayarlar kısmından şifre koy o şekilde kullan. Herhangi bir ayarı değiştirmeye çalıştığında şifre sorar. Daha iyi olur.

En temizi ise
Orijinal Windows sitesinden ISO dosyası indirip format atmak.
Daha sonra virüs programı yükleyip virüs programının ayarlar kısmından şifre koymak.
Daha sonra bilinen resmi sitelerden uygulamalar yüklemek.
Photoshop için bende senin gibi bulamadım bir türlü. Hep virüslü...

Bankacılık, e-devlet vb. gibi siteleri kullanmıyorsan, bilgisayarda virüs programın aktif olsun. Ayrıca bir de Kasperksy kullanıyorsan ayarlar kısmından şifre koy o şekilde kullan. Herhangi bir ayarı değiştirmeye çalıştığında şifre sorar. Daha iyi olur.

En temizi ise
Daha sonra virüs programı yükleyip virüs programının ayarlar kısmından şifre koymak.
hocam format atıcam için en azından rahat olur

En temizi ise
orjinal en iyisi ama maalesef adobe fiyatları uçuyor

hocam format atıcam için en azından rahat olur

orjinal en iyisi ama maalesef adobe fiyatları uçuyor
Aynen çok pahalı. Bende yıllarca o siteden kullandım. Resmi sitelere girmiyordum genelde. Bir de ben sürekli format atarım. Şimdi çift sistem yükledim. 2 SSD hard diskim var. Birini resmi işlerim için diğerini ise oyun oynamak ve film izlemek için kullanıyorum. BitLocker aktif. O şekilde kullanıyorum.

O siteyi yıllardır kullanırım. Gönül rahatlığıyla downloadlar edebilirsiniz. Hatta buradan Menzil ve Kinghaze dostlara selamlarımı borç bilirim :)✋

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı