Fullprogramlarindir sitesinden dosya indirdim virüs bulaşmış mıdır?

Denizz513

Centipat
Daha fazla  
Bugün fulprogramlarindir sitesinden Photoshop indirdim ancak belki sıkıntı çıkar diye Windows ayarlardan program kaldırmadan yüklenen uygulamaları sildim ondan sonra Kaspersky ile bilgisayarı tarattım temiz çıktı gorev yoneticisindede tüm her şey Microsoft lisansında bence bir şey yok ancak yine de size de danışayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam nasıl yapmıştınız cevap verirseniz sevinirim

Hocam nasıl yapmıştınız cevap verirseniz sevinirim.

Öncelikle 2 hard diske ayrı ayrı format attım. Daha sonra ilk hard diskte olan formatla sistemi açtım. D: Sürücüsü (diğer format yüklü hard disk) sağ tıklayıp BitLocker ile şifre koydum. BitLocker işlemi biraz sürüyor. Bitince bilgisayara yeniden başlatıp BitLocker ile şifrelediğim hard diske belirlemiş olduğum şifre ile giriş yaptım. Aynı işlemi bu sefer gene D: Sürücüsüne uyguladım. BitLocker işemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Artık 2 hard diskte şifrelenmiş oldu. Hangisine istersen onu resmi işler için, diğerini de oyun, film vb. işler için kullanabiliyorum. Mesela herhangi biriyle sistemi açtığında diğer format yüklü olan (D: Sürücüsü) hard disk veya kısım şifreli olarak kalıyor. Yani sen şifreni girmeden diğer format olan hard disk veya kısım açılmıyor. Böylece bir nebzede olsa oyun, film gibi işlerimi ayrı ayrı sistemlerde güvenli olarak yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…