kasayı değiştirmem lazım yani önerebileceğin bir kasa var mı çok pahalı olmayanO soğutucu kasana sığmaz.
kasayı değiştirmem lazım yani önerebileceğin bir kasa var mı çok pahalı olmayan
teşekkür ederim önceki güç kaynağımı kullanabiliniyim ?Bu iyi.![]()
DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
önerebileceğin bir soğutucu var mı oc de yapacağımSoğutucu için kasayı da değiştirip ek işçilik çıkarmak yerine sıvı soğutma alabilirsin ya da boyu daha kısa olan bir soğutucu bakabilirsin.
teşekkür ederim önceki güç kaynağımı kullanabiliniyim ?
önerebileceğin bir soğutucu var mı oc de yapacağım
şuan kasa yanımda değil bakamıyorum yinede teşekkür ederimSoğutucu için kasayı da değiştirip ek işçilik çıkarmak yerine sıvı soğutma alabilirsin ya da boyu daha kısa olan bir soğutucu bakabilirsin.
İşlemcinin üzerinden kasanın kapağına kadar kaç cm boşluk var? Bende Zalman N3 kasa ile Fuma 2 kullanıyorum, ucu ucuna kapanıyor kapak ama bir sorun olmuyor.
şuan ki kasama uyuyor mu ?Bu iyi.![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
Bu soğutucuya göre kasa önerir misin kanka bu benim kasaya olmaz gibi 2-3 önerirsen çok iyi olurBu iyi.![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
bütçe max 2500şuan kasa yanımda değil bakamıyorum yinede teşekkür ederim
şuan ki kasama uyuyor mu ?
Bu soğutucuya göre kasa önerir misin kanka bu benim kasaya olmaz gibi 2-3 önerirsen çok iyi olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.