Fun60 Ultra TMR alınır mı?

Piyoxy06

Picopat
Daha fazla  
Dövüş oyunları dahil bir sürü rekabetçi oyun oynuyorum. Hitbox alma planım vardı ama baktım klavye teknolojisi çok ilerlemiş. Bu TMR olayı ilgimi çekti.

Tek endişem yazılımı ve F tuşlarının olmaması. TMR %75/TKL klavye var mı şuan piyasada WASD falan manyetik? Geri kalan tuşları mekanik kullanmayı düşünüyorum.

Net bir bütçe sınırı yok ama F/P oranı daha düşük bir şey de pek istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dövüş oyunları dahil bir sürü rekabetçi oyun oynuyorum. Hitbox alma planım vardı ama baktım klavye teknolojisi çok ilerlemiş. Bu TMR olayı ilgimi çekti.

Tek endişem yazılımı ve F tuşlarının olmaması. TMR %75/TKL klavye var mı şuan piyasada WASD falan manyetik? Geri kalan tuşları mekanik kullanmayı düşünüyorum.

AKKO MOD 007B HE PC Santorini Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
Buna bence bakmalısın, 5700 TL civarina geliyor kampanya dahil edersek.
TMR illaha istiyorsan beklemen gerekiyor, gaminggentr yeni ürünler getirecektir piyasaya.

Son düzenleme:
Yurt içi piyasasında henüz görmedim %75 TMR. Yurt dışından getirtebilirsen yada ikinci el sitelerinden bulabilirsen M1 V5 TMR vardı.

Dövüş oyunları dahil bir sürü rekabetçi oyun oynuyorum. Hitbox alma planım vardı ama baktım klavye teknolojisi çok ilerlemiş. Bu tmr olayı ilgimi çekti.

Tek endişem yazılımı ve F tuşlarının olmaması. Tmr %75/TKL klavye var mı şu an piyasada wasd falan manyetik? Geri kalan tuşları mekanik kullanmayı düşünüyorum.

Ülkede daha tmr yok adamakıllı hatta Akko'dan başka yok sanırım her ne kadar tmr de olsa Akko da olsa 60 klavyeye o paraları vermezdim doğrusu tmr için biraz daha bekle bence ileride her türlü gelecektir zaten.

Yurt içi piyasasında henüz görmedim %75 tmr. Yurt dışından getirtebilirsen ya da ikinci el sitelerinden bulabilirsen M1 v5 tmr vardı.

Hocam onu gördüm de 200 dolara falan geliyor toplam, değmez diye düşündüm.

Hocam bu tmr değil manyetik mekanik switch karışımı yapılmaz.

Hocam onu gördüm de 200 dolara falan geliyor toplam, değmez diye düşündüm.
TMR henüz pahalı zaten hocam. Yani yd da bile pahalıyken bizim ülkede daha da pahalı olur. %60 olsun diyorsan alınabilir fun60 ama daha büyüğünü görmedim henüz. İleride elbet gelir de şu anlık yok. İdareten 1-2k ya mekanik klavye çekip ilerde alabilirsin TMR ama kimse tarih veremez işte maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı