FUN60 Ultra TMR'de F tuşları kullanılamıyor

kagan.41

Centipat
Daha fazla  
Merhaba FUN60 Ultra TMR aldım yeni. F tuşlarının eksikliğini hissediyorum bazen FN basarak kullan diyen bazı kişileri gördüm. Benim kullanım isteğim mesela Valorant'ta Poligon alanında F3 ile zorluk seçebiliyoruz. Onun için kullanmak istiyorum mesela ama kullanamıyorum ve ayarlar kısmında da onu değişebileceğim opsiyon yok. Nasıl kullanabilirim? Aynı şekilde Minecraft'ta kordinatlar için F3 sık sık lazım oluyor. Var mı bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba FUN60 Ultra TMR aldım yeni. F tuşlarının eksikliğini hissediyorum bazen FN basarak kullan diyen bazı kişileri gördüm. Benim kullanım isteğim mesela Valorant'ta Poligon alanında F3 ile zorluk seçebiliyoruz. Onun için kullanmak istiyorum mesela ama kullanamıyorum ve ayarlar kısmında da onu değişebileceğim opsiyon yok. Nasıl kullanabilirim? Aynı şekilde Minecraft'ta kordinatlar için F3 sık sık lazım oluyor. Var mı bir çözümü?
Yazılım desteğiyle tuş atama işlemi yapın.

Nasıl yapılıyor? Cihazın kendi yazılımı üzerinden mi?
Hocam, kendi Akko klavyemde ufak bir makro ataması yaptım fakat sadece FN, Ctrl, Alt, Win ya da Shift tuşlarıyla birlikte kullanılabiliyor. Yani herhangi bir tuşa tek başına atama yapılamıyor; mutlaka bu tuşlardan biriyle kombinasyon yapmak gerekiyor. Ne yazık ki sistem bu şekilde bir kısıtlama getiriyor.
En basit yöntemlerden biri, F3 tuşuna yakın bir tuş kombinasyonunu (örneğin Ctrl + R) F3 işlevini tetikleyecek şekilde ayarlamaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı