Funko pop temizliği nasıl olmalı?

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
Elimde böyle bir funko var, tahmini olarak mayıs ayında aldım ve o zamandan beri kutunun dışında kalıyor. Hiç temizlemedim ama temizlemek istiyorum, orijinalliğine vs. zarar vermeden temizlemenin yolu nedir? Şimdiden teşekkürler.

Snapchat-583904623.jpg

Önce yumuşak bir mikrofiber bez veya fırçayla üzerindeki tozları nazikçe almak. Eğer parmak izi veya leke varsa, sadece hafif nemli bir bezle silmek yeterli olur, kesinlikle deterjan ya da kimyasal kullanmamalısın. Zor lekeler için çok az bebek şampuanı eklenebilir ama ardından mutlaka kuru bezle silerek tamamen kurutmak gerekir. Direkt güneş altında ya da sıcak hava ile kurutmaktan kaçın, oda sıcaklığında kendi kendine kuruması en iyisi.

Önce yumuşak bir mikrofiber bez veya fırçayla üzerindeki tozları nazikçe almak. Eğer parmak izi veya leke varsa, sadece hafif nemli bir bezle silmek yeterli olur, kesinlikle deterjan ya da kimyasal kullanmamalısın. Zor lekeler için çok az bebek şampuanı eklenebilir ama ardından mutlaka kuru bezle silerek tamamen kurutmak gerekir. Direkt güneş altında ya da sıcak hava ile kurutmaktan kaçın, oda sıcaklığında kendi kendine kuruması en iyisi.
Temizlemesi bu kadar mı zormuş...? Yeni çıkacak Knull Funko Pop'u da almayı düşünüyordum, vazgeçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı