17halilibo17 Decapat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Yaz indirimleri başladı. Ben de oyun almak istiyorum bende FUPS kartı varda FUPS kartı ile Steam'de oyun alabilir miyim? Alabilirsem nasıl alacağım? Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
Yaz indirimleri başladı. Ben de oyun almak istiyorum bende FUPS kartı varda FUPS kartı ile Steam'de oyun alabilir miyim? Alabilirsem nasıl alacağım? Yardım eder misiniz?
KS KS 17halilibo17 Decapat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #11 2eymn dedi: Bir adet oyun sepetinize ekleyin sonra satın al deyin orada yazacaktır sizden ne istediği. Genişletmek için tıkla... Usta buradakilerden hangisi kusur bakma bilgisayar cahiliyim. Artı 0 Eksi
2eymn dedi: Bir adet oyun sepetinize ekleyin sonra satın al deyin orada yazacaktır sizden ne istediği. Genişletmek için tıkla... Usta buradakilerden hangisi kusur bakma bilgisayar cahiliyim.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 22 Haziran 2022 #12 2eymn dedi: Steam PlayStation VB. neredeyse bütün oyun sitelerinden anında yapabilirsin. İnternet alışverişi açmaya gerek yok zaten kartta öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? Artı 0 Eksi
2eymn dedi: Steam PlayStation VB. neredeyse bütün oyun sitelerinden anında yapabilirsin. İnternet alışverişi açmaya gerek yok zaten kartta öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok?
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 22 Haziran 2022 #13 17halilibo17 dedi: Eki Görüntüle 1428369 Usta buradakilerden hangisi kusur bakma bilgisayar cahiliyim. Genişletmek için tıkla... Visa. Araseksi dedi: Eki Görüntüle 1428370 Nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Bende yok? Zaten o otomatik olarak açıktır. Artı 0 Eksi
17halilibo17 dedi: Eki Görüntüle 1428369 Usta buradakilerden hangisi kusur bakma bilgisayar cahiliyim. Genişletmek için tıkla... Visa. Araseksi dedi: Eki Görüntüle 1428370 Nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Bende yok? Zaten o otomatik olarak açıktır.
KS KS 17halilibo17 Decapat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #14 2eymn dedi: Visa. Bende yok? Zaten o otomatik olarak açıktır. Genişletmek için tıkla... Hocam fatura adresi ne oluyor. Artı 0 Eksi
2eymn dedi: Visa. Bende yok? Zaten o otomatik olarak açıktır. Genişletmek için tıkla... Hocam fatura adresi ne oluyor.
nowimme Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 475 22 Haziran 2022 #15 17halilibo17 dedi: Hocam fatura adresi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yaşadığınız şehir. İster Ankara yazın ister İstanbul. Birde posta kodu ister o yaşadığınız şehrin kodudur internetten bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
17halilibo17 dedi: Hocam fatura adresi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yaşadığınız şehir. İster Ankara yazın ister İstanbul. Birde posta kodu ister o yaşadığınız şehrin kodudur internetten bulabilirsiniz.
KS KS 17halilibo17 Decapat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #16 BilgisayarFakiri dedi: Hocam yaşadığınız şehir. İster Ankara yazın ister İstanbul. Bir de posta kodu ister o yaşadığınız şehrin kodudur internetten bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ustam aldım oyunu yardım ettiginiz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
BilgisayarFakiri dedi: Hocam yaşadığınız şehir. İster Ankara yazın ister İstanbul. Bir de posta kodu ister o yaşadığınız şehrin kodudur internetten bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ustam aldım oyunu yardım ettiginiz için teşekkür ederim.