FUPS Premium nedir?

Aga rezalet dedim çünkü sebep şu ki kartı aldım benden tüm şahsi bilgilerimi istedi. Tamam, yazdık ettik. Onaylamak için QR kodu okutmaya çalıştım olmuyor. Kart elimde patladı. Ve tosla kart her yerde geçmiyor malesef. (Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım yardımcı olmadılar.)

Tüm şahsi bilgilerinizi istemitorki. T.C no, doğum Gün/Ay/Yıl ve birkac basit şey istiyordu. Kart onay durumunu ilk defa duydum. Ayrica her yerde geciyor Tosla. Ve evet maalesef ki musteri hizmetleri biraz zayif. Siz yine de ulasmayi deneyin.

Şu an kartla işim yok. Attım gitti.

FUPS, İninal gibi kartlarla uğraşmayın. Tosla veya Papara alın rahatlarsınız. (Bence)

İninal arakasında ING bank var. Papara arkasında da Akbank.
İninal ile ING Bank ilişkisi kartlar yenilendiğinden beri yok diye biliyorum. DenizBank'a geçmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Tosla Akbank'ın evet. Güvenilir mi, evet. Ama müşteri desteği aşırı derecede kötü. Bir kampanyada iademi alamamıştım ve iademi abartısız söylüyorum 2 ay sonra yatırdılar. Hesabı kapatın dediğimde bile hesabı 1-2 ay civarında kapattılar yine. Arkadaşın rezalet demesinin sebebi o.

Evet Tosla'nin müşteri hizmetleri gerçekten berbat bunu inksr etmiyorum. Müşteri hizmetleri ve kullanicilara biraz daha önem verilseydi Papara'yi belkibde geçebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…