FUPS Premium nedir?

Sorum dışında her sey cevaplanmis resmen. Fups'a guvenmem icin bir sebep göremiyorum. Bu tarz on odemeleri kartlar TCMB onayli ve denetleme altinda. Tosla'ya rezalet diyen arkadaşı anlamadim arkadinda koskoca Akbank var. Ayrica Papara'da herhangi bir bankaya ait degil.
Aga rezalet dedim çünkü sebep şu ki kartı aldım benden tüm şahsi bilgilerimi istedi. Tamam, yazdık ettik. Onaylamak için QR kodu okutmaya çalıştım olmuyor. Kart elimde patladı. Ve tosla kart her yerde geçmiyor malesef. (Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım yardımcı olmadılar.)

Aga rezalet dedim çünkü sebep şu ki kartı aldım benden tüm şahsi bilgilerimi istedi. Tamam, yazdık ettik. Onaylamak için QR kodu okutmaya çalıştım olmuyor. Kart elimde patladı. Ve Tosla kart her yerde geçmiyor maalesef. (müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım yardımcı olmadılar.)

Tüm şahsi bilgilerinizi istemitorki. T.C no, doğum Gün/Ay/Yıl ve birkac basit şey istiyordu. Kart onay durumunu ilk defa duydum. Ayrica her yerde geciyor Tosla. Ve evet maalesef ki musteri hizmetleri biraz zayif. Siz yine de ulasmayi deneyin.

İninal arakasında ING bank var. Papara arkasında da Akbank.
İninal ile ING Bank ilişkisi kartlar yenilendiğinden beri yok diye biliyorum. DenizBank'a geçmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Sorum dışında her sey cevaplanmis resmen. Fups'a guvenmem icin bir sebep göremiyorum. Bu tarz on odemeleri kartlar TCMB onayli ve denetleme altinda. Tosla'ya rezalet diyen arkadaşı anlamadim arkasinda koskoca Akbank var. Ayrica Papara'da herhangi bir bankaya ait degil.
Tosla Akbank'ın evet. Güvenilir mi, evet. Ama müşteri desteği aşırı derecede kötü. Bir kampanyada iademi alamamıştım ve iademi abartısız söylüyorum 2 ay sonra yatırdılar. Hesabı kapatın dediğimde bile hesabı 1-2 ay civarında kapattılar yine. Arkadaşın rezalet demesinin sebebi o.

İninal ile ING Bank ilişkisi kartlar yenilendiğinden beri yok diye biliyorum. DenizBank'a geçmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

Tosla Akbank'ın evet. Güvenilir mi, evet. Ama müşteri desteği aşırı derecede kötü. Bir kampanyada iademi alamamıştım ve iademi abartısız söylüyorum 2 ay sonra yatırdılar. Hesabı kapatın dediğimde bile hesabı 1-2 ay civarında kapattılar yine. Arkadaşın rezalet demesinin sebebi o.
Evet Tosla'nin müşteri hizmetleri gerçekten berbat bunu inksr etmiyorum. Müşteri hizmetleri ve kullanicilara biraz daha önem verilseydi Papara'yi belkibde geçebilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı