FurMark iyi bir test midir?

varexta

Centipat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar, ASUS Dual RX580 sahibiyim. Memory overclock yaptığım bir kart bu. FurMark sonuçları fotoğraftaki gibi cidden güzel bir puan aldı ancak 82 derecelere fırladı kart normal mi? YouTube'dan baktığım RX 580 FurMark testlerinde genelde 4100-4500 arası puanlar alıyor. Benim kartım 5000 aldı. Tek şikayetim 82 derece olması.

Dosya Ekleri

• FurMark.png
    FurMark.png
    806,5 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, ASUS Dual RX580 sahibiyim. Memory overclock yaptığım bir kart bu. FurMark sonuçları fotoğraftaki gibi cidden güzel bir puan aldı ancak 82 derecelere fırladı kart normal mi? YouTube'dan baktığım RX 580 FurMark testlerinde genelde 4100-4500 arası puanlar alıyor. Benim kartım 5000 aldı. Tek şikayetim 82 derece olması.
Biraz underclock yapabilirsiniz.

Bir de konuyla alakasız olarak bir soru sormak istiyorum... MSI Afterburner'ın kullandığım profili her yeniden başlatmamda sıfırlamasını nasıl engellerim? Yani her açtığımda ayarladığım değerler uygulansın istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı