FurMark test sonuçları nasıl?

Makaleler
1
İyi sosyaller. Anti-Aliasing kapalı iken aldığım sonuç sol tarafta bulunuyor. Ancak bir de aa(MSAA) açık halde denemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca sonuçlar nasıl çok bilgim yok bu konuda, olması gerektiği gibi mi?

Ek olarak test sırasında ortadaki halkayı kaldırmak gerekiyor mu? Onu kapattığımda sanırım render için CPU'da devreye giriyor ve halihazırda değiştirme aşamasında olduğum GP-650 PSU'dan ses alıyorum. Ancak FPS 1800 gibi değerlere çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

1602061109935.png

1602061421188.png

Yapmana gerek yok açarsan bildiğim kadarıyla Max: 25-35 arası FPS alabiliyorsun. Ama test sonuçların gerçekten harika ekran kartın da bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Yine de denemek isterdim görmek açısından ama PSU'ma da çok güvenemiyorum. Baktığımda 2060 Super için 9000 puana ulaşanlar var ama bu değerler de iyi sanırım dediğinize göre. Ancak baktığıma göre o sonucu alanlar benim önceden kullandığım en iyi FPS değerlerini aldığım driver üzerinden testi gerçekleştirmiş. Bunlara çok takılmamak lazım sanırım.

Bu benim sonuç:

1602064192939.png

Bu da karşılaştırdığım sonuç:

1602064227924.png

Son düzenleme:
Yine de denemek isterdim görmek açısından ama PSU'ma da çok güvenemiyorum. Baktığımda 2060 Super için 9000 puana ulaşanlar var ama bu değerler de iyi sanırım dediğinize göre. Ancak baktığıma göre o sonucu alanlar benim önceden kullandığım en iyi FPS değerlerini aldığım driver üzerinden testi gerçekleştirmiş. Bunlara çok takılmamak lazım sanırım.

Bu benim sonuç:

Eki Görüntüle 693817

Bu da karşılaştırdığım sonuç:

Eki Görüntüle 693820

Güç kaynağın nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı