FurMark testi RX 6700 XT Sapphire 76 derece normal mi?

Hocam ayarlarla oynarken biraz değiştirdim FurMark testi yaptım siyah ekran verdi ve AMD Software açılmıyor ne yapmalıyım? Hallettim hocam

aynı değerleri yaptım
1080mV biraz agresif düşüş olmuş.

Fan da agresif yüksek. Fan devriniz epey yükselir.

Hocam ayarlarla oynarken biraz değiştirdim FurMark testi yaptım siyah ekran verdi ve AMD Software açılmıyor ne yapmalıyım? Hallettim hocam.

Fotoğraf yüklemek istediğimde yüklenilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafından islenilememektedir uyarısı veriyor.

1080mv biraz agresif düşüş olmuş.

Fan da agresif yüksek. Fan devriniz epey yükselir.

Fan hızını kendim ayarladım. Mv yi değiştireyim mi?

sıcaklıklar iyiydi en basiti GTA da 72 civariykeb 60 lara düştü ilgilendiğiniz için çoook teşekkür ederim
Onu Amd programından bakabilirsiniz. Sıcaklık iyi ve kapanmıyorsa olmuş demektir.

Hocam son olarak mönitorü 60 Hz in üzerinde yaani 144 180 Hz falan olarak ayarlayınca VRAM saat hızı fulleniyor ve ekran kartının sıcaklığını yükseltip Zero RPM özelliğinden mahrum bırakıyor fakat 60 Hz'e alınca VRAM saat hızı neredeyse sıfıra düşüyor ve onunla beraber sıcaklıkta düşüp (45) fanları çalıştırmıyor bunun çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam son olarak mönitorü 60 Hz in üzerinde yaani 144 180 Hz falan olarak ayarlayınca VRAM saat hızı fulleniyor ve ekran kartının sıcaklığını yükseltip Zero RPM özelliğinden mahrum bırakıyor fakat 60 Hz'e alınca VRAM saat hızı neredeyse sıfıra düşüyor ve onunla beraber sıcaklıkta düşüp (45) fanları çalıştırmıyor bunun çözümü var mıdır?
Daha önce hiç duymadım maalesef. Son sürücüyü mü kullanıyorsunuz?

Daha önce hiç duymadım maalesef. Son sürücüyü mü kullanıyorsunuz?
evet son sürüm
şuradaki çözümü denesem sıkıntı çıkar mı aşağıya kaydırdığınızda sorun fotoğraflarda belirtiliyor. deneyemiyorum çünkü 180hz ile ilgili bilgi verilmemiş

Son düzenleme:
evet son sürüm
şuradaki çözümü denesem sıkıntı çıkar mı aşağıya kaydırdığınızda sorun fotoğraflarda belirtiliyor. deneyemiyorum çünkü 180hz ile ilgili bilgi verilmemiş
Bilmiyorum ki. Ben 170Hz ile sorunsuz kullanmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı