Geçen gün 2. el RX 580 4 GB Sapphire Nitro+ aldım. OCCT VRAM testinden geçti. FurMark testinde anlam veremediğim bir dalgalanma var. Arada %60 gibi değerlere düşüyor hemen çıkıyor sonra. Güç kaynağımdan şüphelendim Performax 550 watt 80 Plus olduğunu iddia eden bir güç kaynağı. AMD uygulamasından gücü %10 kıstım sonra fan hızını arttırdım yine düzelmedi. Mining çıkması olabilir mi? Gündelik işlerde kullanıyorum Minecraft oynuyorum arada. Fusion360 ile modelleme vs yapıyorum.
Bir de fan hızı ayarlamadan önce boşta 50 derece duruyordu fan ayarı ile boşta 40 dereceye düşürdüm.
Kart açılmış bakımı yapıldığını söyledi satan abi, kendisi ilk sahibi değilmiş PC dağıttığım için satıyorum dedi.
İade gibi bir derdim yok aslında sadece mining çıkması olup olmadığını merak ettim.
Bir de fan hızı ayarlamadan önce boşta 50 derece duruyordu fan ayarı ile boşta 40 dereceye düşürdüm.
Kart açılmış bakımı yapıldığını söyledi satan abi, kendisi ilk sahibi değilmiş PC dağıttığım için satıyorum dedi.
İade gibi bir derdim yok aslında sadece mining çıkması olup olmadığını merak ettim.