Ekran kartı 4060 TiModel tahmin mi ediyoruz? Sistemi belirt.
ikinci kodu yazınca not supported diyorGenelde takılmaların sorunu güç seçenekleri oluyor. Aşağıdaki komutlar nihai güç planını açar aktif hale getirir.
cmd'yi yönetici aç
sırasıyla aşağıdaki kodları tek tek kopyala çalıştır.
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
powercfg /setactive e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
bir daha deneyin muhtemelen düzelmiştir.
ikinci kodu yazınca not supported diyor
FurMark benchmark testini başlattığımda ortalama FPS 220 olmasına rağmen %1 FPS 40, %0.1 FPS 20'ye kadar düşüyor. Bu normal mi?
Oyunlardaki takılmalarda azalma oldu ama furmark testinde pek fark olmadı. Geç cevap için kusura bakmayın internetle alakalı bir sorunla uğraşmak zorunda kaldım.Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri yolundan el ile aktif hale getirin adı nihai güç seçeneği.
Sorununuz hallolduysa çözüm bırakırakabilir misiniz? Teşekkürler.
Oyunlardaki takılmalarda azalma oldu ama furmark testinde pek fark olmadı. Geç cevap için kusura bakmayın internetle alakalı bir sorunla uğraşmak zorunda kaldım.
Bios ve driverlar güncel. Oyun dışı takılma olmuyor. Oyunlarda da güç planını değiştirince takılmalar büyük oranda azalıyor. Furmarkta ise hem %1 hem de %0.1 fps aşırı düşüyor.Biosunuz, driverleriniz güncel değil mi? Yani windowsun kurduğu driverler değil el ile kurdunuz değil mi?
takılma oyunların yanı sıra dosya taşıma, silme gibi durumlarda da oluyor mu veya video, yayın izlerken vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.