FurMark ve Prime95 testlerini aşağı yukarı 20 dakika ayrı ayrı çalıştırdım. Sonuçlar aşağıdaki gibidir. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar sonuçlar hakkında bilgi verebilirse çok memnun olurum.
Hocam siz de biliyorsunuz ekran kartı haricini yeni aldım. Henüz test yapma imkanı bulamamıştım. OverClock yapmadım açıkçası düşünmüyorum da. Öyleyse FurMark ve ekran kartı örneği için değerlendirmede bulunabilir misiniz.
Hocam siz de biliyorsunuz ekran kartı haricini yeni aldım. Henüz test yapma imkanı bulamamıştım. OverClock yapmadım açıkçası düşünmüyorum da. Öyleyse FurMark ve ekran kartı örneği için değerlendirmede bulunabilir misiniz?
FurMark için en yüksek 70 derece iyi görünüyor, ekonomik durumunuz iyiyse değiştirmeniz iyi olur diye düşünüyorum. Değiştirmeyi düşünüyorsanız paylaştığınız kart yerine şu konuma bakın derim:
Ekran kartı gayet iyi fakat Prime95'den bir şey anlamadım sıcaklık yazmıyor genellikle masaustlerinde bazı manyaklar 1 2 gün açık bırakıyor ve testleri aynı anda yapıyorlar.