Furry fandom hakkında ne düşünüyorsunuz?

A piece of trash (şka değil ciddiyim)
hani NEDEN bir hayvan rp si yapasınki? hatta onu geçtim neden hayvan olmak isteyesinki?

İnsansı hayvan ne ya.
lan SCP vakfı bunun gibileri anomali olarak sayıyor la

Furry fandom antropomorfik hayvan karakterlerle ilgilenen kişilerin toplandığı bir fandom'dur. Türkiye'de fazla bilinmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 1172466
Eki Görüntüle 1172469
Eki Görüntüle 1172472
Eki Görüntüle 1172476
RET kaşesini basın. Bunun gibileri Arstotzka'da istemiyoruz.

Son düzenleme:
Çoğunlukla zoofililerden oluşan leş gibi bir kitle. Amerika'da bir ara bunların etkinlikleri oluyordu da etkinlik sırasında sokağa pisledikleri ve uyuşturucu ticareti yaptıkları için yasaklandı.

Bir de bunların üst varyantı otherkinler var, kendilerini ciddi ciddi hayvan olarak görüyorlar. Tam psikiyatrik vaka.

Love is love oraya kadar tamam da hayvan formuyla yaşayıp hayvana da cinsel ilgi göstermezsin.
Kimin neyi sevdiği, kendini nasıl gördüğü beni ilgilendirmez fakat bu çok garip.

.....

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-06-16-07-25-42.jpg
    Screenshot_2023-10-06-16-07-25-42.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 101
Kostümde sorun yok ama bunu hayatının merkezine koyan insanların halk önünde infaz edilmesi gerekiyor. Gereksiz mide bulandırıcı içerikler yapıyorlar.

Kıyamet alameti zaten hayvanlar insan gibi insanlar hayvan gibi davranıyor.Sırf dinle alakalı bir şey söylediğim için haha atacak arkadaşları bekliyorum :)

İsterse Taliban gelip bunlara karşı fetva versin ayakta alkışlarım. Furrylerden daha aşağı bir topluluk yoktur benim gözümde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı