Fury 3D SSD ısınınca yazma hızı düşüyor

wakeupp

Megapat
Daha fazla  
Fury 120GB SSD'im var yaklaşık bir ay önce aldım ancak bugün fark ettim ki SSD de yazma yaptığımda yaklaşık 4 5 saniye sonra yazma hızı 56 MB/s ye kadar düşüyor ve soğumadan hızı yükselmiyor herhangi bir program kurarken de aynı şekilde yavaşlama söz konusu ne yapmalıyım?

Fury 120GB SSD'im var yaklaşık bir ay önce aldım ancak bugün fark ettim ki SSD de yazma yaptığımda yaklaşık 4 5 saniye sonra yazma hızı 56 MB/s ye kadar düşüyor ve soğumadan hızı yükselmiyor herhangi bir program kurarken de aynı şekilde yavaşlama söz konusu ne yapmalıyım?

Garantiye yollayın.

Ancak diski soğutursan normale döner.
Bunu şimdi düşündüm.

Bilgisayarın masaüstü ise.
Linkteki kutudan bir tane al.
USB arabilimi olan tarafı çıkar SSD'yi bu kutuya sabitle muhtemelen alttaki sabitleme deliklerinden kutuya sabitlenir.

Yandaki sabitleme deliklerinin olduğu yere iki tane delik aç ve bu deliklerden kasana sabitle.
Amacımız aliminyumun soğutuculuğunu kullanmak.

Ancak diski soğutursan normale döner.
Bunu şimdi düşündüm.

Bilgisayarın masaüstü ise.
Linkteki kutudan bir tane al.
USB arabilimi olan tarafı çıkar SSD'yi bu kutuya sabitle muhtemelen alttaki sabitleme deliklerinden kutuya sabitlenir.

Yandaki sabitleme deliklerinin olduğu yere iki tane delik aç ve bu deliklerden kasana sabitle.
Amacımız aliminyumun soğutuculuğunu kullanmak.

Teşekkürler ama sanırım iade edip, EVO 860 alacağım.

Teşekkürler ama sanırım iade edip, EVO 860 alacağım.
860 EVO almayın. 870 EVO alın. 860 EVO artık eskidi ve onun yerine 870 EVO çıktı. Çok daha güçlü ve ucuz 870 EVO.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı