Fury Beast RAM yükseltmesiyle HyperX Predator RAM bozuldu

Furkandao

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 4+4 GB Kingston HyperX Predator 2666 MHz 13CL 1.35v RAM vardı ve 16 GB yapmak istedim, 8 GB Kingston Fury Beast 2666MHz 16CL 1.20v RAM aldim. Bilgisayara taktigimda ekrana görüntü gelmedi. Sadece yeni RAM'i taktığımda çalışıyor ama eskilerle birlikte ya da eskileri (4+4'leri) birlikte takinca ekrana görüntü gelmiyor. Hata ne olabilir?
Anakartım ASUS STRIX H270F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda 4+4 GB Kingston HyperX Predator 2666 MHz 13CL 1.35v RAM vardı ve 16 GB yapmak istedim, 8 GB Kingston Fury Beast 2666MHz 16CL 1.20v RAM aldim. Bilgisayara taktigimda ekrana görüntü gelmedi. Sadece yeni RAM'i taktığımda çalışıyor ama eskilerle birlikte ya da eskileri (4+4'leri) birlikte takinca ekrana görüntü gelmiyor. Hata ne olabilir?
Anakartım ASUS STRIX H270F.
Hocam modelleri aynı olmadığından beraber çalışmamışlardır. İade edebilirseniz edin.

Hocam modelleri aynı olmadığından beraber çalışmamışlardır. İade edebilirseniz edin.

İade etmek yerine yenisini kullanacağım çünkü 4+4 RAM'ler çalışmıyor nedense.

Hocam o iş öyle olmuyor hem CL13 RAM hem de 4+4 görüntü gelse bile stabil olmayacaktır.

4+8 GB RAM'lerin aynı sistemde kullanıldıklarını görmüştüm o yüzden aldım ama hata da olabilir peki neden bozulmuş olabilir 4+4 RAM'ler?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı