Fury E-Sport SSD girişleri nasıl?

Sata kablosunu SDD'ye oradan da anakarta takıyorsun. Psu dan gelen güç kablosunu da yine SSD ye takıyorsun bu kadar.

O SSD yerine en kötü Leven SSD alın Amazon.com.tr

Sata kablosunu SDD'ye oradan da anakarta takıyorsun. Psu dan gelen güç kablosunu da yine SSD ye takıyorsun bu kadar.

O SSD yerine en kötü Leven SSD alın Amazon.com.tr
sata kablosu ssd min yanında gelmicek arkadaşımda fazla ondan alıcam bu takılırmı

Dosya Ekleri

• IMG_4544.jpg
    IMG_4544.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 56
Takılabileceğini zaten öğrenmişsiniz ama ben bu psrayı bu SSD'ye vereceğime SSD almazdım. Kaç ay dayanır belli değil. Bozulsa garantisi olacak mı, hiç sanmıyorum. Bu parayla riskli bir ürün almaya değer mi bilmiyorum. Umuyorum uzun ömürlü olur. İndirim yalalayıp daha mantıklı tercihler yapılabilirdi.

IMG_20230614_053650_497.jpg

3 Haziran'da bunu yakalamıştım. Bugün kargosu gelecek (inşallah). Hiçbir şeyi olmasa markası ve 3 yıl garantisi var. Bu diake verilerinizi emanet edeceksiniz. Ben Samsung SSD'si bozulmuş biri olarak o an hayat kayması yaşamıştım. Size de en azından alırken ne aldığınızı bileceğiniz bir disk almanızı öneriyorum.

Örneğin alttaki ürün kötü bir ürün değil.

Takılabileceğini zaten öğrenmişsiniz ama ben bu psrayı bu SSD'ye vereceğime SSD almazdım. Kaç ay dayanır belli değil. Bozulsa garantisi olacak mı, hiç sanmıyorum. Bu parayla riskli bir ürün almaya değer mi bilmiyorum. Umuyorum uzun ömürlü olur. İndirim yalalayıp daha mantıklı tercihler yapılabilirdi.

Eki Görüntüle 1820147

3 Haziran'da bunu yakalamıştım. Bugün kargosu gelecek (inşallah). Hiçbir şeyi olmasa markası ve 3 yıl garantisi var. Bu diake verilerinizi emanet edeceksiniz. Ben Samsung SSD'si bozulmuş biri olarak o an hayat kayması yaşamıştım. Size de en azından alırken ne aldığınızı bileceğiniz bir disk almanızı öneriyorum.

Örneğin alttaki ürün kötü bir ürün değil.
benim anakart sata2 olduğu için maximum 300 mb/s okuma ve yazma hızı alıcam herhangi bi ssd yi alsamda o yüzden en ucuzunu alıyorum en iyi ssd yide alsam 300 mb/s hızım olucak

O SSD'yi bence almamalısın.

Uzak durulmalıdır. Bir firma Kingston'ı taklit ediyorsa zaten ticari ahlakını sorgulamak gerekir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen dostum, fiyat/performans da tam olarak bu oluyor 🤡

Eki Görüntüle 1634998

Böyle bir güruh türedi fiyat/performans kelimesinin anlamını bilmeyen, ucuz her ürüne fiyat/performans diyen.

@Xiary Hocam ben de 3 yoldır A400 240 GB kullanıyorum ve 300 MB limitim var. Önemli olan tek şey hız değil ki. Ağustos 2020'den beri A400 bir kere bile ben artık bozuluyorum, hata veriyorum vs. demedi. Leven alsanız 3-5-10 yıl dayanacakken o adı bilinmedik SSD'ler taş çatlasın 6 ay - 1 yıl daynaıyor. İdarelik alıyor indanlar onu. Neden 6 ay sonra tekrar SSD'ye para harcamak istiyorsunuz anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı