Kendime SSD ararken bu markanın bu ürününe rastladım fakat SSD hakkında kullanıcı yorumu, hangi firmaya ait olduğu vb. herhangi bir bilgi bulamadım. Sadece ürünün belli sitelerde satışı mevcut ve 320TL'ye 240GB versiyonu satılıyor. Bu fiyat bandına göre alt segment bir SSD diye yorumladım fakat hiçbir bilgi yok SSD hakkında. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
Bir videolarında James Donkey markasının testini yapmışlardı ve test sonucundan geçmediğini söylemişlerdi. Benim merak ettiğim bu marka kingsten markasının alt markası mı yoksa tamamen yeni bir marka mı?
3 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. 128 GB modelini Trendyol'dan 210TL'ye almıştım. G41 combo anakartımda SATA 2'de kullanıyorum. Okuma 260 MB yazma 210 MB. 4K okuma 35MB 4K yazma 75MB. SATA 3'te daha daha yukarı çıkıyor. Şu an Trendyol'da 239TL olmuş.
26 Aralıkta elime ulaşan Fury 128 GB SSD, ilk hafta eski HDD'ye göre çok iyiydi, hızlıydı. Sağlığı %100'dü. O ilk 1 haftadan sonra 2 hafta boyunca bilgisayarı hiç kullanmadım, prize bile takılmadı yani ama bugün açtım sağlığı %70'e düşmüş. İade mi etmeliyim yoksa %9 sağlıkta olan HDD ile...
www.technopat.net
Aynen dostum, fiyat/performans da tam olarak bu oluyor
Böyle bir güruh türedi fiyat/performans kelimesinin anlamını bilmeyen, ucuz her ürüne fiyat/performans diyen.
Arkadaşlar Recep abinin de dediği almayın, biraz daha para verin kaliteli bir şey alın. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum. Oyunlarda veya sistemde gezinirken donmaya başladı. Reset atmaktan başka bir şey yapamıyorum. Dediğim gibi uzak durmanız da fayda var.
Arkadaşlar Recep abinin de dediği almayın, biraz daha para verin kaliteli bir şey alın. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum. Oyunlarda veya sistemde gezinirken donmaya başladı. Reset atmaktan başka bir şey yapamıyorum. Dediğim gibi uzak durmanız da fayda var.
Ve ekleme yapayım. SSD'nin sıcaklığı ektedir.
Üstteki HDD'yi uzun zamandır kullanıyorum. Eski bir HDD.
Altta ki ise yeni aldığım SSD.
Fazla bir fiyatı yoktu hocam. SSD'yi denemek için aldım. Hız konusunda bir sıkıntısı yok ama bir dönem bilgisayar donuyordu. Şu an öyle bir problemim yok. İleride M.2'ye geçmek istiyorum.