Fury e-Sport SSD nasıldır?

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Fury esport SSD
Kendime SSD ararken bu markanın bu ürününe rastladım fakat SSD hakkında kullanıcı yorumu, hangi firmaya ait olduğu vb. herhangi bir bilgi bulamadım. Sadece ürünün belli sitelerde satışı mevcut ve 320TL'ye 240GB versiyonu satılıyor. Bu fiyat bandına göre alt segment bir SSD diye yorumladım fakat hiçbir bilgi yok SSD hakkında. Herhangi bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden ricam bu tür alt segment ürünleri test etmeniz. Bizler de tüketici olarak F/P ürünlere yönelmiş oluruz @Recep Baltaş

Bir videolarında James Donkey markasının testini yapmışlardı ve test sonucundan geçmediğini söylemişlerdi. Benim merak ettiğim bu marka kingsten markasının alt markası mı yoksa tamamen yeni bir marka mı?

Yokmu bilgisi olan konu güncel.

Son düzenleme:
3 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. 128 GB modelini Trendyol'dan 210TL'ye almıştım. G41 combo anakartımda SATA 2'de kullanıyorum. Okuma 260 MB yazma 210 MB. 4K okuma 35MB 4K yazma 75MB. SATA 3'te daha daha yukarı çıkıyor. Şu an Trendyol'da 239TL olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzak durulmalıdır. Bir firma Kingston'ı taklit ediyorsa zaten ticari ahlakını sorgulamak gerekir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen dostum, fiyat/performans da tam olarak bu oluyor 🤡

1673879020177.png

Böyle bir güruh türedi fiyat/performans kelimesinin anlamını bilmeyen, ucuz her ürüne fiyat/performans diyen.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Recep abinin de dediği almayın, biraz daha para verin kaliteli bir şey alın. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum. Oyunlarda veya sistemde gezinirken donmaya başladı. Reset atmaktan başka bir şey yapamıyorum. Dediğim gibi uzak durmanız da fayda var.

Arkadaşlar Recep abinin de dediği almayın, biraz daha para verin kaliteli bir şey alın. Yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum. Oyunlarda veya sistemde gezinirken donmaya başladı. Reset atmaktan başka bir şey yapamıyorum. Dediğim gibi uzak durmanız da fayda var.

Ve ekleme yapayım. SSD'nin sıcaklığı ektedir.
Üstteki HDD'yi uzun zamandır kullanıyorum. Eski bir HDD.
Altta ki ise yeni aldığım SSD.

1676149933883.png

Son düzenleme:

Ve ekleme yapayım. SSD'nin sıcaklığı ektedir.
Üstteki HDD'yi uzun zamandır kullanıyorum. Eski bir HDD.
Altta ki ise yeni aldığım SSD.

Eki Görüntüle 1665172

Bu sahte sabit verilerden anlaşılıyor. Sıcaklık sensörü bile yokmuş bu SSD'nin.

Ürünü çok fazla sayıda satın alan kişi oldu ben bu konuyu açtığım zamanlarda en çok satılanlar sırasında birinci sıradaydı alan kişilere geçmiş olsun.

Fazla bir fiyatı yoktu hocam. SSD'yi denemek için aldım. Hız konusunda bir sıkıntısı yok ama bir dönem bilgisayar donuyordu. Şu an öyle bir problemim yok. İleride M.2'ye geçmek istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı