evt
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
İşletim sistemi kurmayacak olsan bile SSD kötü bir SSD. HyperX'i taklit edip ürün satma derdindeler. Recep Baltaş'ta bu durumu anlatmışken hala almayı düşünmenizin sebebini merak ettim.Dostlar, Merhaba oncelikle. Su konuya aciklik getireyim. Recep Baltaş'in bu SSD'nin kotu oldugunu soyledigi Tweet'ini okudum. Ben buna isletim sistemi kurmayacagim sadece dosyalarimi ve oyunlarimi kurmak icin 2. bir disk olacak. 2'sinden birini kullanan dostlar varsa ve yazarsa sevinirim.
FURY E-sport 256 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd - Fiyatı, Yorumları
FURY E-sport 256 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 Fiyatı - Trendyol
Sandisk Ssd Plus 240gb 2.5" 530mb/440mb/s Sata3 Ssd Disk - Sdssda-240g-g26 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İşletim sistemi kurmayacak olsan bile SSD kötü bir SSD. HyperX'i taklit edip ürün satma derdindeler. Recep Baltaş'ta bu durumu anlatmışken hala almayı düşünmenizin sebebini merak ettim.
Yılların markası SanDisk varken hem de.
TeşekkürlerSize katılıyorum hocam,Micheal Myers profil fotoğrafı güzelmiş.
Genel SSD'ler bana gore cok pahali gecmis konulara da yazdim 10 ay once 1 yil once yazanlar bana kullanilmaya deger oldugundan bahsetti bu yuzden benim x markasi y markasi derdim yok aldigim sey beni 1 2 yil gotursun derdindeyim. Sanirim SanDisk alacagim cok ustun bir seyler calistirmayacagimi bildigim icin bu konuyu actim. Gecmis tecrubeleri de olanlar yazsin almayi dusunenlerin gormesi amaciyla acilmis bir konu. Iyi gunler dilerim.İşletim sistemi kurmayacak olsan bile SSD kötü bir SSD. HyperX'i taklit edip ürün satma derdindeler. Recep Baltaş'ta bu durumu anlatmışken hala almayı düşünmenizin sebebini merak ettim.
Yılların markası Sandisk varken hemde..
Dostlar, merhaba oncelikle. Su konuya aciklik getireyim. Recep Baltaş'in bu SSD'nin kotu oldugunu soyledigi Tweet'ini okudum. Ben buna isletim sistemi kurmayacagim sadece dosyalarimi ve oyunlarimi kurmak icin 2. bir disk olacak. 2'sinden birini kullanan dostlar varsa ve yazarsa sevinirim.
FURY E-sport 256 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd - Fiyatı, Yorumları
FURY E-sport 256 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 Fiyatı - Trendyol
Sandisk Ssd Plus 240gb 2.5" 530mb/440mb/s Sata3 Ssd Disk - Sdssda-240g-g26 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ne kurulu icinde? Isletim sistemi, oyun, dosyalar vb.Fury'i kullanıyorum 128 GB modelini daha bir sıkıntısını göremedim.
Ne kurulu icinde? Isletim sistemi, oyun, dosyalar vb.
Baska SSD kullandin mi? Evet ise aralarinda bir fark goruyor musun? Hayir ise oyunlarda donma vesaire oluyor mu mesela ETS2 en ust goruntu isleme ile kasma oluyor mu oyunda?Windows 10 Pro, NFS MW 2012, Crysis 3, ETS 2 kurulu.
Baska SSD kullandin mi? Evet ise aralarinda bir fark goruyor musun? Hayir ise oyunlarda donma vesaire oluyor mu mesela ETS 2 en ust goruntu isleme ile kasma oluyor mu oyunda?