FURY E-Sport vs SanDisk Plus SSD

Bütçe
300 - 600

Pigeon Lord

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası / İstanbul
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Fury, Sandisk
Dostlar, Merhaba oncelikle. Su konuya aciklik getireyim. Recep Baltaş'in bu SSD'nin kotu oldugunu soyledigi Tweet'ini okudum. Ben buna isletim sistemi kurmayacagim sadece dosyalarimi ve oyunlarimi kurmak icin 2. bir disk olacak. 2'sinden birini kullanan dostlar varsa ve yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, Merhaba oncelikle. Su konuya aciklik getireyim. Recep Baltaş'in bu SSD'nin kotu oldugunu soyledigi Tweet'ini okudum. Ben buna isletim sistemi kurmayacagim sadece dosyalarimi ve oyunlarimi kurmak icin 2. bir disk olacak. 2'sinden birini kullanan dostlar varsa ve yazarsa sevinirim.

İşletim sistemi kurmayacak olsan bile SSD kötü bir SSD. HyperX'i taklit edip ürün satma derdindeler. Recep Baltaş'ta bu durumu anlatmışken hala almayı düşünmenizin sebebini merak ettim.

Yılların markası Sandisk varken hemde..

İşletim sistemi kurmayacak olsan bile SSD kötü bir SSD. HyperX'i taklit edip ürün satma derdindeler. Recep Baltaş'ta bu durumu anlatmışken hala almayı düşünmenizin sebebini merak ettim.

Yılların markası SanDisk varken hem de.

Size katılıyorum hocam,Micheal Myers profil fotoğrafı güzelmiş.

Yılların markası Sandisk varken hemde..
Genel SSD'ler bana gore cok pahali gecmis konulara da yazdim 10 ay once 1 yil once yazanlar bana kullanilmaya deger oldugundan bahsetti bu yuzden benim x markasi y markasi derdim yok aldigim sey beni 1 2 yil gotursun derdindeyim. Sanirim SanDisk alacagim cok ustun bir seyler calistirmayacagimi bildigim icin bu konuyu actim. Gecmis tecrubeleri de olanlar yazsin almayi dusunenlerin gormesi amaciyla acilmis bir konu. Iyi gunler dilerim.

Dostlar, merhaba oncelikle. Su konuya aciklik getireyim. Recep Baltaş'in bu SSD'nin kotu oldugunu soyledigi Tweet'ini okudum. Ben buna isletim sistemi kurmayacagim sadece dosyalarimi ve oyunlarimi kurmak icin 2. bir disk olacak. 2'sinden birini kullanan dostlar varsa ve yazarsa sevinirim.

Fury'i kullanıyorum 128 GB modelini daha bir sıkıntısını göremedim.

Baska SSD kullandin mi? Evet ise aralarinda bir fark goruyor musun? Hayir ise oyunlarda donma vesaire oluyor mu mesela ETS 2 en ust goruntu isleme ile kasma oluyor mu oyunda?

ETS 2'yi en fazla orta ayarlarda oynadım kasma veya donma olmadı. Crysis 3 oynarken bile sıkıntı yaşamadım hatta oyundan bile atmadı.

Başka SSD kullanmadım, eski bilgisayarım için almıştım yenisene geçince harici kutuya koyup kullanmaya başladım.

Yeni PC'ye Linux kurdum SSD'de de Windows 10 ve bu söylediklerim var işte.

Harici kutu ile 300mb/s alabiliyorum.

İki tane almıştım ben alırken 185TL idi birini arkadaşa verdim o da Windows 10 kullanıyor o da sorun yaşamadı.

Yaklaşık 5 ay olmuştur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı