E Exocha Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Bugün furycube F75s Wireless klavye aldım. Driver'ını falan da kurdum. Araştırma da yaptım fakat bir türlü nasıl Wireless kullanacağımı bulamadım.
Bugün furycube F75s Wireless klavye aldım. Driver'ını falan da kurdum. Araştırma da yaptım fakat bir türlü nasıl Wireless kullanacağımı bulamadım.
Çözüm EricCraven 2 Temmuz 2025 Dongle'i takın FN+4'e basın. Kablolu için de FN+5 ışıklar yanıp söner. Caps Lock tuşunu söküp orada tuş var oradan değiştirebiliyorsunuz.
Dongle'i takın FN+4'e basın. Kablolu için de FN+5 ışıklar yanıp söner. Caps Lock tuşunu söküp orada tuş var oradan değiştirebiliyorsunuz.
J joyb0y Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #11 EricCraven dedi: Hocam ben klavyeyi kullanmıyorum ben sadece arkadaşa yardımcı olmak için buldum. Siz isterseniz ayrı bir konu açın mutlaka bilenler yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EricCraven dedi: Hocam ben klavyeyi kullanmıyorum ben sadece arkadaşa yardımcı olmak için buldum. Siz isterseniz ayrı bir konu açın mutlaka bilenler yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam, teşekkür ederim.