İnceleme Furylevel Z1 1 Aylık Kullanım Deneyimi

Eliniz orta büyüklükte, palmda sorun yaşayabilirsiniz. Benim elim 19cm palm tutuşta biraz parmaklarım taşıyor.
Hocam az önce geldi şimdi açtım deniyorum.Mouse gerçekten çok hafif,elime de oturdu.Programdaki aim düzleştirme,hareket senkron ve dalgalanma ko... açık mı olmalı hepsi ?
Birde tıklama gecikmesini 0 ms mi yapmalıyım cs2 fps oyuncusuyum ?

Ben 2ms'de kullanıyorum. 0ms yaptığımda daha kötü oynadığımı fark ettim. Belki de psikolojiktir bilmiyorum. Dediğiniz diğer ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bende hepsi açık.

Hocam desteğe sordum ben sadece hareket senkr açık kalsın dediler.

İçindeki ışığın komple etrafına yayılmasından ne kadar berbat bir malzeme kalitesine sahip olduğunu belli ediyor.

İçindeki ışığın komple etrafına yayılmasından ne kadar berbat bir malzeme kalitesine sahip olduğunu belli ediyor.
Malzeme kalitesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Hafif olduğundan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.

Malzeme kalitesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Hafif olduğundan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.
Ben de bundan sadece 1 gram fazla Fantech Helios II Pro S kullanıyorum, Pro S’i bırak direkt düz modelinde bile şu ışık sızması olmuyor. Tamamen malzeme kalitesinden kaynaklı ama bütçesine göre bir şey diyemeyeceğim.
Alttaki ve yandaki furylevel baskısı bile bir garip yani.

Hadi onu bırak 36 gramlık Mad R’de bile yok bu ışık sızması.

Hocam zaten bu kadar sızma yok dediğim gibi yukarıya eklemiştim telefonun gece modundan kaynaklanıyor. Şarja bıraktığımda oda karanlıksa bazı yerlerden belli oluyor sadece. Dediğiniz doğru olabilir fakat bu bütçede bu özelliklerde başka fare yok. R1 indirimdeydi yanlış hatırlamıyorsam fakat pil süresi Z1'in daha uzun. Karşılaştırdığınız fare 3400 bandında bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Merhaba incelemenizi çok beğendim fakat benim de kafam ışık sızmasına takıldı zahmet olmaz ise rica etsem bir daha başka bir fotoğraf atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…