İnceleme Furylevel Z1 1 Aylık Kullanım Deneyimi

Merhaba incelemenizi çok beğendim fakat benim de kafam ışık sızmasına takıldı zahmet olmaz ise rica etsem bir daha başka bir fotoğraf atabilir misiniz?
Hocam karanlıkta atacağım her fotoğraf aynı çıkacaktır, gece modu açık olduğundan o şekilde gözüküyor. Yine unutmazsam gece atarım.

Merhaba bende aynı mouseyi alacağım herhangi bir sorun yaşadınız mı bu güne kadar.

İyi akşamlar aynı mouseyi aldım dün akşam ve bu akşam kullandım geldiğinde şarjı 80'di hala 80 sizce normal mi bir sorun mu var 1000Hz de en az 4-5 saat çalıştı hiç şarj eksilmedi.

İyi akşamlar aynı mouseyi aldım dün akşam ve bu akşam kullandım geldiğinde şarjı 80'di hala 80 sizce normal mi bir sorun mu var 1000Hz de en az 4-5 saat çalıştı hiç şarj eksilmedi.
Bazı cihazlarda sıkıntı olabiliyor ama onlarda bile genellikle yarım saatlik şarj yüzdesinin hiç düşmedikten sonra farklı sorunlar çıkıyor. Mesela hiç düşmezken birden bire bir kaç saniye bir kaç pil yüzdesi düşebiliyor zira benim A101 tabletinde öyle olmuştu Fakat gaming mouse'larda biraz daha farklı ve Logitech G Pro Superlight 2'de yakınlarımdan duyduğum kadarıyla 1 hatta 2 hafta dayanıyor şarjsız

Hiç eksilmeyince şaşırdım arızalı sandım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…