Furylevel Z1 alınır mı?

Bütçe
1500

razwe

Hectopat
Daha fazla  
Ürüne Razer Cobra'dan geçeceğim,
Beken BK3633 Mcu'dan dolayı kafam biraz karışmış durumda. M800 Pro almayı düşündüm fakat Shape ve görüntüsü açıkçası hiç içimi açmıyor. 1500 lira bütçede bu tarz sade ve iyi sensörlü başka bir mouse önerisi var mı? Sizde Cobra'dan geçilir mi?

Tabii ki alınabilir. Hiç fena bir fare değildir. Dilerseniz şuna da bir göz atabilirsiniz:

MCU evet önemli bir konu olsa da belli bir fiyat aralığında bunu kabullenmek gerekiyor. Ama yine de öyle çok üzecek cinsten değildir.

Tabii ki alınabilir. Hiç fena bir fare değildir. Dilerseniz şuna da bir göz atabilirsiniz:

Mcu evet önemli bir konu olsa da belli bir fiyat aralığında bunu kabullenmek gerekiyor. Ama yine de öyle çok üzecek cinsten değildir.

Sizce 2.el G PRO Superlight mı almak mantıklı yoksa daha yeni ve daha hafif olan Fury'i mi?

Hocam memnun musunuz veya önerir misiniz ben de düşünüyorum furylevel Z1. eksilerini artılarını ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ürünü tam 7 gündür kullanıyor olmam lazım.
Şu ana kadar ilk gün 100 olan batarya 5.günde 70'e inmişti o zaman şarja takıp 2 saat kullandım ve yeniden bataryası fullendi.
Pil konusunda üzmeyeceğini düşünüyorum.
Birçok kişinin beken mcu dolayısı ile kopma sorunu yaşanabileceğini söylemesine ve bundan dolayı almaya korkmasına rağmen ben hiçbir kopma sorunu yaşamadım.
Hissiyatı eski cobra faremi aratmıyor diyebilirim, kötü yan söyle dersen driverı sistemle birlikte başlamıyor, fakat driver yaptığın ayarları direkt fareye yazıyor galiba. Bu yüzden 1 kere ayar yapıp sonrasında driverı sadece pilimin seviyesini öğrenmek için kullandım. Şahsen fareden memmunum, WhatsApp destek hattı olayı da ekstra bir güven veriyor.

Şu ana kadar ilk gün 100 olan batarya 5.günde 70'e inmişti o zaman şarja takıp 2 saat kullandım ve yeniden bataryası fullendi.
Birçok kişinin beken mcu dolayısı ile kopma sorunu yaşanabileceğini söylemesine ve bundan dolayı almaya korkmasına rağmen ben hiçbir kopma sorunu yaşamadım.
Hissiyatı eski cobra faremi aratmıyor diyebilirim, kötü yan söyle dersen driverı sistemle birlikte başlamıyor, fakat driver yaptığın ayarları direkt fareye yazıyor galiba. Bu yüzden 1 kere ayar yapıp sonrasında driverı sadece pilimin seviyesini öğrenmek için kullandım. Şahsen fareden memmunum, WhatsApp destek hattı olayı da ekstra bir güven veriyor.

İllaki bu konuya hala gelecek insanlar vardır, ürünü hala kullanıyorum ve üstteki yazdıklarım hala geçerli. Uzun kullanıma göre tavsiye edilir.

İllaki bu konuya hala gelecek insanlar vardır, ürünü hala kullanıyorum ve üstteki yazdıklarım hala geçerli. Uzun kullanıma göre tavsiye edilir.
Technopat Foruma yeniden girmişken yazayım dedim. Ürünü hala kullanıyorum ve yazdıklarım hala geçerli

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı