belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
Normal hocam.Sadece çizikler var hocam.
Normal hocam.Sadece çizikler var hocam.
Çakışacağını sanmıyorum. 3 tane 2.4GHz'le çalışan cihazım var. Hiç çakışma olmadı, belkide dongleleri yakında kullandığımdandır bilemiyorum. Farenin hem bluetooth hem 2.4GHz hem de kablolu kullanım olanağı var. Elinizin boyutlarını ve tutuş şeklinizi söylerseniz tahminen olup olmayacağını söylerim.Bende ASUS ROG Keris faremi iade edip bunu alacağım. Aklımda birkaç soru var. Bu farenin boyutlarını sitesinde bulamadım, acaba boyutlarını öğrenebileceğimiz bir yer var mı? 2.si anakartımda Bluetooth yok, 2.4GHz USB ile mi geliyor? Kullandığım gamepadde 2.4GHz. Peki ikisi aynı anda çalışır mı?
Boyutunu bilmiyorum da tutuş şeklim claw. ASUS ROG Keris'in uzunluğu 119 mm'di elimin içine sığıyordu. Furylevel'in ise 122 mm olduğunu gördüm. Bence boyut okey.Çakışacağını sanmıyorum. 3 tane 2.4GHz'le çalışan cihazım var. Hiç çakışma olmadı, belki de dongleleri yakında kullandığımdandır bilemiyorum. Farenin hem Bluetooth hem 2.4GHz hem de kablolu kullanım olanağı var. Elinizin boyutlarını ve tutuş şeklinizi söylerseniz tahminen olup olmayacağını söylerim.
Boyutta sıkıntı yoksa alınabilir.Boyutunu bilmiyorum da tutuş şeklim claw. ASUS ROG Keris'in uzunluğu 119 mm'di elimin içine sığıyordu. Furylevel'in ise 122 mm olduğunu gördüm. Bence boyut okey.
Genellikle claw arada palm için uygun mu Z1?Boyutta sıkıntı yoksa alınabilir.
Evet uygun hocam.Genellikle claw arada palm için uygun mu Z1?
Evet aklıma yattı. Alacağım yakın zamanda.Evet uygun hocam.
Evet uygun hocam.
Evet alınır. SS Rival 3'ten geçerseniz belki küçük gelebilir biraz.Hâlâ alınır mı sizce? nasıl size göre mouse SteelSeries Rival 3'ten geçeceğim kablo derdinden kurtulmak istiyorum artık kücük gelmez herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.