Furylevel Z1 farenin kronik sorunu var mı?

Adieu

Hectopat
Yeni bir mouse almak istiyorum, gözüme ise bu mouse çarptı. Fareyi kablolu bir şekilde kullanacağım. Aynı fareyi deneyimlemiş arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Mouse tekerleğinde ya da farenin kendisinde herhangi bir problem yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Hocam, fareyle benim ikinci günüm dahaca dediğinize cevap vermek için çok erken ama şimdiden birkaç yorumum var. G305'den geçiş yaptım ben ve ilk deneyimim oldukça iyi oldu. Kalitesiz olarak gösterebileceğim hiçbir noktası yok farenin. Her açıdan iyi hissettiriyor, hafifliği harika hissettiriyor G305 yaklaşık 100 gr denk geliyordu pille beraber nerdeyse %50 bir azalma var o yüzden de olabilir. Tek sıkıntı switchleri bir tık sesli geldi bana, G305 ile kıyaslıyorum basışlarda bir tık fazla ses geliyor ama çok fazla değil. Bir de niye kablolu kullanacağınızı anlayamadım, kablosuz çok rahat bir mouse ve gecikme falan da yok tabii ki.

Yeni bir mouse almak istiyorum, gözüme ise bu mouse çarptı. Fareyi kablolu bir şekilde kullanacağım. Aynı fareyi deneyimlemiş arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Mouse tekerleğinde ya da farenin kendisinde herhangi bir problem yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
MCU'dan korkuluyor fakat Beken'in sorunsuz bir batch'ini kullanıyor. Kronik sorunu yok.

10 ay kullandım ve tekerleğe bağlı olan lastik ayrılmaya başladı scrollarken lastik dönüyor sadece bastırmam falan gerekiyor, can sıkıcı. garantiye vereceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı