Merhaba arkadaşlar bu mouse buldum sizce nasıl alınır mı? FURYLEVEL Z1 26000 DPI 2.4G + Bluetooth Beyaz Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse 3395 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
teşekkürlerBence alınır güzel.
Hayır MCU'su berbat.Merhaba arkadaşlar bu mouse buldum sizce nasıl alınır mı? FURYLEVEL Z1 26000 DPI 2.4G + Bluetooth Beyaz Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse 3395 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
teşekkür ederim peki bu bütçeye ne önerirsin palm claw arası bi tutuşum var bi tık küçük mouselar daha iyi oluyor elimeHayır MCU'su berbat.
Bütçen nedir?
Tutuşuna dareu A950 Pro 4K iyi gider ama bütçeyi biraz artırman lazım. Furylevelede o para verilmez, 1100 liraya M800 Pro vardı connectgame de.
M800 Pro'da Beken değil farklı bir mcu var ama bekenle hemen hemen aynı. M800'ün UV kaplaması kutu içeriği vesaire daha premium.M800 Pro'ya baktığımda neredeyse herkes malzeme kalitesinden şikayetci, üstüne MCU kaynaklı kopukluk sorunu yaşatır diye önermediğiniz Z1'den çok daha fazla kopukluk sorunlarından dolayı M800 Pro'dan bir sürü şikayetci olan var. Türkiye'de bildiğim kadarıyla yurt içi M800ü tek satan yer Connect Game, ondada destek ekibiyle bir sürü sorun yaşayan var, bu fareyi forumlarda önermenizdeki sebep nedir?
anlıyorum.M800 Pro'da Beken değil farklı bir mcu var ama bekenle hemen hemen aynı. M800'ün UV kaplaması kutu içeriği vesaire daha premium.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.