Furylevel Z1 vs Attack Shark X3 Superlight

kerdek000

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller.
Bu 2 mouse hakkından kronik sorunları olduğu söylenmiş. Ürün değerlendirmelerine baktığımda öyle durmuyor. Şu an bende SteelSeries Prime Wireless var fakat satıp daha hafif bir şey almak istiyorum. G PRO'lar falan deli para. Bunlar alınırma ya da 2000 TL civarına alternatif nedir?

Bir yandanda şöyle bir sıkıntım var. Mesela mouse şarja takılı ve şarjı doldu diyelim. Ara kabloyu alıcıya taktığım zaman klavye aç kapa yapıyor mouse öyle bağlanıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Z1 alabilirsin kronik sorunu yok diye biliyorum.

Alternatif olarak bunlar var.

Attack Shark alırdım çünkü Amazon güvencesi var fakat Fury'de memnun kalmadım kutuyu açtım ürünü iade almıyorlar. Kendi sitelerinde yazıyor. Hatta buraya kopyalıyorum. İnternetten sipariş ettim memnun kalmadım neden iade edemiyorum çok komik :D mağazadan alsam hadi neyse sonuçta aldım orada kullandım ama internetten sipariş ettiğim Mouse'de kutuyu açtınsa yandın eğer memnun kalmadıysan ağlamaktan başka çaren yok :D

İade
İade ve değişim ürünleri video karşısında açılmaktadır.
  • Ürün hiç açılmamışsa ve kullanılmamışsa iade kabul edilir.
  • Ürün açılıp kullanıldıysa; başkasına satılamayacak ve iadesi kabul edilmeyecektir
Not: Ayıplı (kusurlu, arızalı vs.) Ürünlerde 15 gün içerisinde iade ve değişim hakkı vardır.

Hocam yanıtlar için teşekkür ederim. Bayağı bir araştırdım. Furylevel Z1 için kendi sitesinde de diğer sitelerdede yorumlar bayağı iyi duruyor. Acaba botmu diye işkillenmedim değil.
Attack Shark X3 Superlight içinde aynı şekilde. Yani 10 tane yorum 5 yıldız sa 1 tane 1 yıldız var. Yani bana 2 side güzel geldi. 2 sininde kronik sorunları olduğu söyleniyor fakat yorumlardan ve videolardan böyle bir şeye rastlamadım. Yani kendi fareum artık çok ağır geliyor o yüzden her türlü bunlardan birini ya da artık başka bir model alacağım gibi ama yani SteelSeries'ten bu tarz mouselara geçilir mi? Orası düşündürüyor. Hani bekleyip G PRO falan mı almalıyım diye düşünüyorum ama oda çok abartı geliyor. Tm bizde biraz oynuyoruz ama bilemedim yani. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Hocam yanıtlar için teşekkür ederim. Bayağı bir araştırdım. Furylevel Z1 için kendi sitesinde de diğer sitelerdede yorumlar bayağı iyi duruyor. Acaba botmu diye işkillenmedim değil.
Attack Shark X3 Superlight içinde aynı şekilde. Yani 10 tane yorum 5 yıldız sa 1 tane 1 yıldız var. Yani bana 2 side güzel geldi. 2 sininde kronik sorunları olduğu söyleniyor fakat yorumlardan ve videolardan böyle bir şeye rastlamadım. Yani kendi fareum artık çok ağır geliyor o yüzden her türlü bunlardan birini ya da artık başka bir model alacağım gibi ama yani SteelSeries'ten bu tarz mouselara geçilir mi? Orası düşündürüyor. Hani bekleyip G PRO falan mı almalıyım diye düşünüyorum ama oda çok abartı geliyor. Tm bizde biraz oynuyoruz ama bilemedim yani. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Benim dediğim çok mantıklıydı eğer steelseries'ten bu mouselere geçilir mi diye düşünüyorsan amazondan attack'ı sipariş et beğenmezsen iade alıyorlar ama diğerleri çok kupon gibi duruyor :D fury'de memnuniyet garantisi yok :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı