Furylevel Z1 vs E-YOOSO X-44 Pro

Oyundan oyuna görede değişiyor açıkçası Valorant tarzı oyunlarda 5600 ile AJAZ159 Apex sıkıntı yapmaz ancak LoL tarzı oyunlarda yapıyordu. Kısacası sisteminize bağlı. Ryzen 7 9800x3D ile hiçbir sıkıntı yaşamadım ben herhangi bir oyunda.

Hertz ile alakası yok ki takılmanın sistemle alakası var yani 60Hz monitörde high end setupla 8KHz'de sıkıntı yapmaz.
Hissetmek için dedim yoksa tabii

Gene de benim daha çok hoşuma gidiyor Z1. Türk faresi olmasından dolayı da olabilir özellik olarak daha önde olmasına rağmen fiyat olarak daha uygun olmasından dolayı da. Kağıt üstünde switch ömrü-kalitesi olarak falan önde Z1. kendimde sırf bu yüzden sipariş geçtim. Arşatırdım bu fiyat bandında bu kadar çok özellik sunan tek fare AJ159 apexmiş o da artık Türkiye'ye gelmiyor sanırım. X3tende Z1'i yapan arkadaş bahsetmişti neden sevmediğimi.

Hocam sarı siteden Ajazz AJ159 Apex mi alsam daha iyi olur yoksa Z1 mi?

Gene de benim daha çok hoşuma gidiyor Z1. Türk faresi olmasından dolayı da olabilir özellik olarak daha önde olmasına rağmen fiyat olarak daha uygun olmasından dolayı da. Kağıt üstünde switch ömrü-kalitesi olarak falan önde Z1. kendimde sırf bu yüzden sipariş geçtim. Arşatırdım bu fiyat bandında bu kadar çok özellik sunan tek fare AJ159 apexmiş o da artık Türkiye'ye gelmiyor sanırım. X3tende Z1'i yapan arkadaş bahsetmişti neden sevmediğimi.

Çin'den alıp sadece logo değiştiriyorlar kanka kazık atıyorlar millete Z1 alınmaz e yooso X-44 Pro çok daha mantıklı Hz farkı olsun F/P olsun.

Dosya Ekleri

• 1736930780977.png
    1736930780977.png
    299,7 KB · Görüntüleme: 57
vxe r1 ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı