Furylevel Z1 vs E-YOOSO X-44 Pro

4K Hz esporcu değilsen boş bir özellik sayılır. +400 500 vermeye değmez bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arkadaş açıklıyor detaylıca. Kendisi 4K Hz faresi olmasına rağmen 1K Hzli sora kullanıyor. Ayrıca epey gibi karşılaştırma sitesinde ve satan yerde switch ve encoderı hakkında bilgi göremiyorum. Hani illa 1800 verilecekse eğer gümrükten geçiyorsa AJ159 Pro alınır bence.

Geçmiyor diye biliyorum

Kendi sitesinde 1400 Z1.
Ulu Games'te böyle fiyatı
1736005289158.png

Gene de benim daha çok hoşuma gidiyor Z1. Türk faresi olmasından dolayı da olabilir özellik olarak daha önde olmasına rağmen fiyat olarak daha uygun olmasından dolayı da. Kağıt üstünde switch ömrü-kalitesi olarak falan önde Z1. kendimde sırf bu yüzden sipariş geçtim. Arşatırdım bu fiyat bandında bu kadar çok özellik sunan tek fare AJ159 apexmiş o da artık Türkiye'ye gelmiyor sanırım. X3tende Z1'i yapan arkadaş bahsetmişti neden sevmediğimi.

Gene de benim daha çok hoşuma gidiyor Z1. Türk faresi olmasından dolayı da olabilir özellik olarak daha önde olmasına rağmen fiyat olarak daha uygun olmasından dolayı da. Kağıt üstünde switch ömrü-kalitesi olarak falan önde Z1. kendimde sırf bu yüzden sipariş geçtim. Arşatırdım bu fiyat bandında bu kadar çok özellik sunan tek fare AJ159 apexmiş o da artık Türkiye'ye gelmiyor sanırım. X3tende Z1'i yapan arkadaş bahsetmişti neden sevmediğimi.

Bu fiyat bandında değil AJ159 Apex yaklaşık temudan 800 TL'ye alınıyordu. 2 kat fiyat farkı var ve 8KHz'de CS2 Valorant tarzı oyunlarda bende sıkıntı yapmadı. Bu fiyata bir daha böyle mouse gelmesi çok zor ancak profesyonel bir şekilde FPS oyunları oynuyorsanız biraz daha para biriktirip en azından 4K destekleyen bir mouse almak çok daha mantıklı. 1KHz ile 4KHz arasında hissiyat olarak çok büyük fark var.

Dareu A950 Pro 4K alacaktım ama indirimi bitti. Bende forumlarda dolaşırken X-44 Pro'yu gördüm. Ama Z1 de kötü bir mouse değil. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Z1.

Bu fiyat bandında değil AJ159 Apex yaklaşık Temu'dan 800 TL'ye alınıyordu. 2 kat fiyat farkı var ve 8KHz'de CS2 Valorant tarzı oyunlarda bende sıkıntı yapmadı. Bu fiyata bir daha böyle mouse gelmesi çok zor ancak profesyonel bir şekilde FPS oyunları oynuyorsanız biraz daha para biriktirip en azından 4K destekleyen bir mouse almak çok daha mantıklı. 1KHz ile 4KHz arasında hissiyat olarak çok büyük fark var.

Z1.

İyi bir sistemde sıkıntı yapmaz. Ortalama sistemlerde 4 ve 8 k sıkıntı yaratabiliyor. Şahsen öyle profesyonel oynamadığımdan farkı hissedeceğimi düşünmüyorum şahsen.

İyi bir sistemde sıkıntı yapmaz. Ortalama sistemlerde 4 ve 8 k sıkıntı yaratabiliyor. Şahsen öyle profesyonel oynamadığımdan farkı hissedeceğimi düşünmüyorum şahsen.

5600 ile 4K'ya kadar sıkıntı yapmıyor zaten X3D bir işlemci var ise 8KHz'de rahatlıkla kullanılabilir. Profesyonel bir şekilde oynamıyorsanız 1KHz yetecektir zaten bende oyunda olmadığımda 1KHz'de kullanıyorum.

Hocam 5 5600 ve 144 Hz monitörüm var 4K sıkıntı yapmaz değil mi?

Oyundan oyuna görede değişiyor açıkçası Valorant tarzı oyunlarda 5600 ile AJAZ159 Apex sıkıntı yapmaz ancak LoL tarzı oyunlarda yapıyordu. Kısacası sisteminize bağlı. Ryzen 7 9800x3D ile hiçbir sıkıntı yaşamadım ben herhangi bir oyunda.

Çok da farkını hissedemezsiniz. Farkı hissetmek için en az 240Hz diyorlardı ne kadar doğru bilemem. Ama sıkıntı yaratmaz.

Hertz ile alakası yok ki takılmanın sistemle alakası var yani 60Hz monitörde high end setupla 8KHz'de sıkıntı yapmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı