"Fusion.dll" dosyası zararlı mı?

Araseksi

Hectopat
Merhaba. bugün Can Değer'in videosundaki Comodo firewall uygulamasını indirdim ancak indirirken Kaspersky uyarı verdi baktığımda fusion.dll adlı dosyayı engellemiş. Ben de sildim bu arada uygulamayı Can Değer'in videosunun altındaki linkten indirdim sizce dosya zararlı mı?

IMG_20220605_192422.jpg

Bahsettiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fusion.DLL dosyası, Microsoft. .NET Framework ile ilişkili güvenli bir DLL dosyası. Anlaşılan Kaspersky yanlış rapor vermiş, onu beyaz listeye ekleyebilirsin. Bu dosya virüslü, veya crack içeren bir yazılımdan dolayı gelmişse bu nedenle Kaspersky onu trojan olarak algılayabilir.
Tempi silsende bir şey olmaz zaten

Merhaba. Bugün can değer'in videosundaki Comodo firewall uygulamasını indirdim ancak indirirken Kaspersky uyarı verdi baktığımda fusion.dll adlı dosyayı engellemiş. Ben de sildim bu arada uygulamayı can değer'in videosunun altındaki linkten indirdim sizce dosya zararlı mı?

Eki Görüntüle 1410358

Bahsettiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bildiğim kadarıyla değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı