405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 3 Eylül 2021 #21 Ahmet995 dedi: Olsun ikisi de kötü. Genişletmek için tıkla... Nesi kötü açıkla? Ben de krampon bakınıyorum bilgileneyim.
Ahmet995 dedi: Olsun ikisi de kötü. Genişletmek için tıkla... Nesi kötü açıkla? Ben de krampon bakınıyorum bilgileneyim.
Kuzey Tekinoğluu Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #22 Master Of Hackintosh dedi: Nesi kötü açıkla? Ben de krampon bakınıyorum bilgileneyim. Genişletmek için tıkla... Madem profesyonelsin açıkla. BatuhanTurhal dedi: Sanırım kramponlardan anlamıyorsunuz ilk başta stoper kramponu önermenizden anlamalıydım. Genişletmek için tıkla... Mevki kramponu diye bir şey yok.
Master Of Hackintosh dedi: Nesi kötü açıkla? Ben de krampon bakınıyorum bilgileneyim. Genişletmek için tıkla... Madem profesyonelsin açıkla. BatuhanTurhal dedi: Sanırım kramponlardan anlamıyorsunuz ilk başta stoper kramponu önermenizden anlamalıydım. Genişletmek için tıkla... Mevki kramponu diye bir şey yok.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #23 Ahmet995 dedi: Madem profesyonelsin açıkla. Mevki kramponu diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Saçmalamayın.
Ahmet995 dedi: Madem profesyonelsin açıkla. Mevki kramponu diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Saçmalamayın.
Kuzey Tekinoğluu Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #24 BatuhanTurhal dedi: Saçmalamayın. Genişletmek için tıkla... Tamam.